In cadrul targului Imobiliarium, E.ON Flash a oferit cadou energie timp pentru o luna. Oferta este valabila pentru produsele 12 Egal Dual (gaze naturale si electricitate) si 12 Egal Electricitate pentru contractele incheiate in perioada 1 decembrie 2017 - 1 decembrie 2018. Rapid, fara cozi si fara hartii!
Pachetele 12 Egal ofera flexibilitate clientilor prin conceptul luna de luna, platesti aceeasi suma, ceea ce le permite sa isi planifice cheltuielile cu energie pe 11 luni in avans. Astfel, facturile la energie vor avea valoare fixa, indiferent de anotimp. Consumatorii vor putea astfel sa isi tina costurile sub control, in special in lunile de iarna, cand, de obicei, cheltuielile familiei sunt mai mari.
Vino la standul E.ON Flash si ia oferta de o luna gratis la energie. Mai departe, totul este 100% online. Intra pe www.eonflash.ro, alege produsul 12 Egal Dual sau 12 Egal Electricitate, semneaza cu noi schimbarea de furnizor si bucura-te de cadou.
Si asta nu e tot: la Imobiliarium ai ocazia sa il cunosti pe Captain Watt. El te va invata o serie de tips&tricks pentru a economisi energie, dar vine si cu o surpriza pentru vizitatori.
Impreuna cu el, vizitatorii pot participa la concursul de pe Instagram, unde poticastiga premii de smart energy: veioze dotate cu incarcatoare wireless pentru telefoane, porturi wireless si kit-uri smart de iluminare. Ce trebuie sa faci? E simplu!
 
1.Vino la standul E.ON Flash si fa o poza in rolul lui Captain Watt.
2.Incarca poza pe Instagram alaturi de hashtag-urile #CaptainWatt si #Imobiliarium
3.Da-i follow lui @CaptainWatt pe Instagram.
In data de 17 octombrie, echipa E.ON Flash a tras la sorti trei norocosi care vor castiga premii de smart energy.
Regulamentul concursului este disponibil aici.


E.ON Flash este companie licentiata pe piata concurentiala de energie din Romania, si a devenit primul furnizor de energie 100% online de pe piata din locala. Compania ofera produse si servicii inovatoare pentru consumatorii casnici. Afla mai multe despre noi pe www.eonflash.ro.

Â