Intotdeauna ne place sa asezonam mancarea buna cu o doza satioasa de voie buna, cu o atmosfera relaxanta si cu oameni dragi alaturi de care sa transformam fiecare iesire intr-o amintire senzationala. Iar restaurantul 5 Elemente promite din plin acest fusion intre mesele delicioase de inspiratie asiatica si satisfactia garantata a unor iesiri in oras pe cinste.
Bucataria chinezeasca, in autenticitatea ei, inseamna mult mai mult decat fast food-urile cu specific regasite la orice colt de strada. Si a devenit din ce in ce mai greu sa gasesti locatii care sa pretuiasca respectul pentru traditia si retetele care fac senzatie de sute de ani in toata lumea.
La restaurantul 5 elemente de pe soseaua Kiseleff poti evada pentru cateva ore in China si ale ei mancaruri ispititoare si poti savura gustul delicat si autentic al pachetelor de primavara, al supelor cu taitei sau al orezului, toate gatite ca la carte, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.
Cu tehnici specifice de taiere a ingredientelor ce confera o anume textura preparatelor, cu retete originale, care poarta semnatura si expertiza unui chef din Nordul Chinei, 5 elemente se deosebeste cu usurinta de alte restaurante din oras prin calitate, prospetime, grija si respect pentru mancare si client.
Daca bucataria chinezeasca a cucerit intreaga lume, restaurantul 5 Elemente a cucerit Bucurestiul, obtinand premiul celui mai bun restaurant chinezesc: secretul? Armonia si calitatea ingredientelor. Intocmai cum cele 5 elemente mentin echilibrul universal si sunt interdependente, la fel si mancarea delicioasa depinde de echilibrul dintre impactul vizual, proportia condimentelor, aromelor si a ingredientelor, dar si de calitatea acestora.
Noua locatie a restaurantului 5 Elemente - chiar in Herastrau - este perfecta pentru un pranz de business si la indemana in week-end atunci cand te plimbi cu familia in parc. Iar daca la acestea adaugam si serile cu muzica live, 5 Elemente devine alegerea perfecta pentru o seara cu prietenii sau pur si simplu pentru a evada putin din cotidian si a petrece cateva ceasuri relaxante. Iar daca adaugi ca de acum regasesti si celebrele preparate ale bucatariei internationale, cocktail-uri creative si o selectie aleasa de vinuri, nu mai ai nici o scuza sa nu pasesti in spatiul in care te intampina o armonie de gust, aroma, culoare si savoare!