Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Astfel, indiferent ca vorbim despre vedete de televiziune, sportivi, actori sau cantareti renumiti, cu totii vor fi provocati de cele doua fete sa faca dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescent lor, despre parcursul lor profesional, pasiuni si planurile la zi.
Filmarile pentru aceasta emisiune au inclus inregistrari inedite cu multipla campioana olimpica Monica Rosu, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabi Toncean, presedintele Federatiei Romane de Kempo, Amatto Zaharia, designerul de incaltaminte Ionut Glavan sau violonista Graziella.
Emisiunea contine pe langa interviuri si informatii utile, subiecte de interes atat pentru cei mici, cat si pentru parinti.
De asemenea, cei mai renumiți specialisti din domeniul frumusetii, medical, cultural, sportiv vor oferi spectatorilor consiliere de specialitate, astfel ca publicul emisiunii va primi cele mai bune recomandari pentru copii si adulti.
Gemenele Ana si Nicole sunt dezinvolte, spontane, adora ceea ce fac si acest lucru se va vedea si pe micul ecran. Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania - Bucharest Fashion Week, iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante.
Ambasad'Or Play by Ana & Nicole Stan este singura emisiunea TV din Romania unde copiii ii descos si intervieveaza pe oamenii mari, in cadrul unor Interviuri calde si sincere, pe care le veti putea urmari in fiecare sfarsit de saptamana la Nova TV, incepand cu 5 august, de la ora 18:30!,, a aratat Adela Diaconu, unul dintre cei mai redutabili producatori de emisiuni fashion/lifestyle din Romania.
Despre Ambasad'Or Play, Adela mai spune ca isi doreste sa le dea copiilor sentimentul ca aici e televiziunea lor.
Locul in care cei mici isi vor intalni vedetele preferate si ii vor descoperi cum erau acestia in copilarie, interviuri educative prin care vor intelege mai bine ca fara munca, ambitie si perseverenta nu ai cum sa reusesti in viata si in ceea ce vrei sa profesezi. Informatia va ajunge mai usor la ei si va fi mai interesant sa asculte astfel, printre intrebari legate de jocuri, relaxare, vacanta, preferinte vestimentare si gastronomice, si sfaturi de viata utile pentru cand vor creste.
Parintii vor primi toate noutatile si informatiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialisti din aceste domenii, spune Adela Diaconu.