Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.ev.
Evenimentul a fost organizat de ICE - Agentia italiana pentru Comert Exterior si a avut ca scop promovarea acestui sector de excelenta italian si consolidarea relatiilor comerciale dintre Romania si Italia.
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si Anna Fendrich, Export Manager la firma Nouba.
Nouba este arta frumosului. Nouba este arta vietii. O poveste italiana ce dureaza de 40 de ani.
Nouba este machiajul dedicat tuturor doamnelor, care dintotdeauna a anticipat tendintele si care fascineaza consumatoarele cu produse iconice si inovatoarem. Linia profesionala Made in Italy combina performanta si inalta toleranta cutanee.
Produse multifunctionale usor de utilizat, pline de culoare si bogate in pasiune.
Inovatie, creativitate, culori unice si surprinzatoare - asa se caracterizeaza produsele cosmetice de la firma italiana Nouba.
Dintotdeauna pasiunea italiana este in slujba frumusetii oricarei femei.
La nouba puteti gasi produse de make-up pentru ochi, fata, buze si maini.