Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Evenimentul a avut ca scop promovarea acestui sector de excelenta italian si consolidarea relatiilor comerciale dintre Romania si Italia.
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si Equilibra srl reprezentata de Gian Mangosio, International Development.
Equilibra este o companie gestionata la nivel familial infiintata cu 30 de ani in urma. In Italia Equlibra este lider pe piata de suplimente alimentare si cosmetice naturale exportand in 20 de tari. In anii 2014 si 2015 Equlibra a fost nominalizata Campion National si a reprezentat Italia la European Business Award.
La standul Equlibra am putut gasi 12 Areas ce contine 82 de produse si suplimente alimentare, 7 Areas - 109 produse si 5 Areas - 95 de produse.
Suntem pentru prima data la un eveniment organizat in Romania! Acum o luna am fost in Shanghai, in urma cu doua luni am fost in Iran, iar acum trei saptamani la Dubai.
Cele mai cautate produse de la noi sunt suplimentul alimentar Aloe Vera si gelul Extra Derm (tot cu aloe vera), ne-a spus Gian Mangosio, International Development la Equilibra srl din Italia.
Firma este numarul 1 in Italia la suplimente alimentare si cosmetice naturale, pe care le veti putea gasi in curand si in Romania.
Equlibra este o companie italiana, fondata in 1987 de Ing. Franco Bianco, in Turin, in nord vestul Italiei.