In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania. Ajunsa la editia 19, manifestarea include Forumul Regional al Apei Dunare - Europa de Est, fiind un complex de evenimente organizate de Asociatia Romana a Apei (ARA).
Expozitia si conferintele se adreseaza tuturor specialistilor din domeniul apei, de la administratorii resurselor de apa la operatorii retelelor de alimentare cu apa si de canalizare, producatorilor si furnizorilor de sisteme si tehnologii de profil, dar si publicului larg interesat de imbunatatirea performantelor tehnice si manageriale ale sectorului.
Bontempi Michele SRL participa in cadrul acestui eveniment de amploare de la Palatul Parlamentului, cu echipamente pentru protectia muncii in santier: pentru protectia capului, pentru protectia acustica, pentru protectia ochilor, pentru protectia ochilor, pentru protectia respiratorie, pentru protectia mainilor, pentru protectia picioarelor, pentru protectia corpului si pentru protectia pe santier.


Iata echipamentul pentru protectia picioarelor pe care il puteti gasi la standul firmei Bontempi Michele SRL in cadrul acestei expozitii Expo Apa:

- Bocand piele spaltuita bovina gri
- Bocanc mid cut Venus
- Bocand mid cut piele nera
- Bocanc low cut beige Reno
- Cizma piele Nabuk
- Cizma in cauciuc

Prezenta unui bombeu de siguranta ofera protectie impotriva leziunilor de impact la degetele de la picioare cauzate de obiecte care se incadreaza.
Nivelul de protectie asigurat este de 200 jouli.
Prevenirea prejudiciu de compresie pentru degetele de la picioare daca este prins sub un obiect greu. Nivelul acestei protectii este de 15 kN.

Echipament pentru protectia corpului

Aceasta gama hivis este cea mai inovatoare, tehnica si eleganta de pe piata. prioritatea crescuta pusa pe standardele de sanatate si siguranta la nivel mondial in mediile de lucru multiple a necesitat o atentie foarte mare din partea companiilor cu privire la utilizarea de echipamente de lucru hivis in randul angajatilor.
Aceasta gama de articole de imbracaminte de inalta vizibilitate indeplineste cerinte stricte atat de proiectare cat si confectionare, pentru a satisface cel mai recent standard EN ISO 20471. Acest nou standard international de imbracaminte de mare vizibilitate a fost publicat in aprilie 2013 si a inlocuit standardul EN471.
La standul de la Palatul Parlamentului ii gasiti pe italienii Andrea Lucesole -si Michele Bontempi de la firma Bontempi Michele SRL si pe romanul Matei Constantin Daniel, Manager la COMAROM TRADE (acesta va poate face o oferta intresanta de capace patrate cu rama patrata pentru acoperire camin de vizitare, capace rotunde cu rama patrata pentru acoperire camin de vizitare, capace rotunde cu rama rotunda pentru acoperire camin de vizitare, capace rotunde cu rama hexagonala pentru acoperire camin de vizitare, etc).