FGH Fluid Grup Hagen din Carei, Satu Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
De 20 de ani participam la acest eveniment si de 25 de ani suntem producatori si distribuitori pe piata romaneasca, ne-a spus Gyetko Csaba, Director Ofertare FGH - Fluid Group Hagen.

Inteligenta artificala prin masurarea apei


Tehnologia asociata de gestionarea retelelor de apa si masurarea consumului a intrat intr-o noua epoca, Epoca iPERL.
De-a lungul istoriei, modul in care societatile au colectat, au distribuit si au reusit sa obtina apa potabila a inspirat o cultura de inventie si inovatie si acest lucru continua si astazi cu iPERL, o tehnologie revolutionara care desfineste un viitor mai inteligent.
Simplitatea, productivitatea si dezvoltarea durabila sunt cele trei axe de inovatie incorporate in iPERL.
Nicio tehnologie de masurare nu a oferit vreodata o functionalitate atat de inteligenta in domeniul masurarii.
Nicio tehnologie de masurare nu a oferit vreodata capacitatea de a crea o valoare atat de ridicata prin intermediul de gestionare a retelei de apa si precizie a consumului.
A investi in iPERL inseamna a investi in viitor. Performantele sale incorporate produc o valoare economica considerabila rezultand intr-o recuperare rapida a investitiei si flexibilitate in optimizarea oportunitatilor viitoare.