PROFI continua sa se extinda in ritmul planificat si deschide astazi sase magazine la Vidra, Bechet, Dobra, Calmatuiu de Sus, Bals si Techirghiol, ajungand la sfarsitul lunii aprilie la un total de 15 inaugurari, dintre care noua in format Loco si cate trei magazine in formatele Standard si City.
Magazinele PROFI din Vidra, Bechet, Dobra si Calmatuiu de Sus functioneaza in format Loco. Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp.
Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. Al. Ioan Cuza, nr.89B si se intinde pe o suprafata totala de 363 mp, din care suprafata de vanzari masoara 238 mp.
Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str. 1 Decembrie, nr.1, cu o suprafata totala de 357 mp si o sala de vanzari de 220 mp.
Unitatea din Calmatuiu de Sus, judetul Teleorman, este deschisa pe str. Principala, nr.72. Suprafata totala a magazinului este de 276 mp, din care sala de vanzari masoara 180 mp.
In format Standard s-a deschis magazinul din Bals, judetul Olt. Aflat pe str. N. Balcescu, nr.110, cu o suprafata totala de 700 mp, din care suprafata de vanzari este de 525 mp.
Magazinul din Techirghiol, al 18-lea din judetul Constanta, se afla pe str. Alexandru Puskin, nr. 1. In format City, unitatea se intinde pe o suprafata totala de 442 mp, cu o sala de vanzari de 272 mp.
Prin cele 551 de magazine ale sale prezente in 295 de localitati si cu aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.