Virgil Iantu, proaspat reintors pe micul ecran cu un super game show care va incepe din 17 aprilie la TVR 2, ne-a marturisit ce inseamna Sarbatorile Pascale si cum petrec el si familia sa frumoasa, de Paste, anul acesta.
Asa cum religia, cred eu, este un lucru intim (cel putin pentru mine), asa si sarbatorile cred ca trebuie celebrate intr-un cadru intim, adica in familie. Ce se intampla dupa cu petrecerile de dupa, asta e una, dar seara de Inviere si cea de-a doua zi sunt momentele in care ar trebui sa stam alaturi de copii, sa-i invatam ce inseamna traditia, si sa ne bucuram unii de ceilalti, in liniste, declara prezentatorul emisiunii Castiga Romania.
Dupa sarbatori, dupa ce am stat in liniste, mie imi place foarte mult sa calatoresc, si-am prins o pauza in care i-am facut o surpriza fetitei noastre, Jasmina. Ea isi dorea foarte mult sa ajunga intr-un oras unde eu ma simt de fiecare data foarte bine. Am avut norocul sa pot ajunge acolo de mai multe ori. Asadar, vom pleca cu ea la New York, unde o sa mergem la niste spectacole foarte faine, musicaluri, poate si niste spectacole de teatru, eu chiar am prins unul cu Al Pacino data trecuta, mai spune Virgil Iatu.
Si, cum spuneam si mai devreme, e un timp pe care il petrecem noi trei, si ne intoarcem incarcati, pentru ca dupa asta voi relua filmarile la proaspatul game show de pe TVR2 - Castiga Romania, incheie Virgil.