smartfm.ro informeaza: Marius Tuca, OMUL ANULUI 2016 IN MASS-MEDIA (Autor:
Sebastian Eduard)
E un lucru cert, Marius Tuca s-a reinventat. Din nou! Dupa un an de dimineti cu trezit la ore imposibile, in care, din vis, soneria unui telefon enervant la care nu raspundea nimeni, devenea in realitate chiar sunetul desteptatorului, dupa ce numarul in crestere al neascultatorilor SMART FM i-a adus confirmarea ca are cel mai bun public de radio din Romania, Marius Tuca a primit din partea ziarului Cotidianul premiul OMUL ANULUI pentru cea mai reprezentativa personalitate din mass-media in 2016. Si inca nu-i nimic, povestea merge mai departe, Marius Tuca nu se va opri nici atunci cand toti vor fi nevoiti sa priveasca in sus spre performantele lui, dupa cum il cunoasteti de-o viata: mereu altul, tanar, inalt si misto. In gala Omul Anului 2016, pentru al saptelea an consecutiv, ziarul Cotidianul a propus scenei publice din Romania o recapitulare a performantelor obtinute in anul 2016 de catre principalele personalitati ale Romaniei.
- Intr-un climat in care tot cetateanul roman are cel putin o nemultumire fata de tara sa si fata de compatriotii sai, noi continuam exercitiul anual al Premiilor Cotidianul, incercand sa propunem cititorilor si societatii modele de castigatori si lectii de succes, de valori in competitie. OMUL ANULUI 2016 este doar un crampei din incercarea noastra modesta de a descrie si o Romanie optimista, declara Cornel Nistorescu, director Cotidianul.
In cursul acestei seri, in ambianta eleganta de la Athenee Palace Hilton, ziarul Cotidianul si-a premiat laureatii din domeniul politic, economic, sanatate, sport, teatru, muzica si mass-media. Vom reveni cu amanunte.