Fie ca vorbim de dorinte personale, fie ca le proiectam la nivel global, Cameleonia sustine la sfarsit de an dorintele noastre pentru 2017. O casa in tendinte sau cele mai traznite decoratiuni, mai mult timp petrecut cu cei pe care ii iubim, cele mai chic capricii sau poate vrem sa incurajam reciclarea - de acum, orice este posibil pe taramul Cameleonia. Cu un singur click, poti fi mai aproape de indeplinirea visurilor tale.
Ne dorim o casa mai frumoasa si personalizata cu amintirile noastre, trairile speciale, personajele preferate care ne apropie de starea de bine? Casa ta arata exact asa cum ti-o doresti tu; nu dupa tipare, nu dupa vitrinele din magazin, ci exact ca o prelungire a ta si ca o proiectie a tuturor povestilor ce te definesc.
Cameleonia iti indeplineste cele mai capricioase dorinte si iti creeaza manual gresie sau faianta conform dorintelor tale. Indrazneste sa provoci Cameleonia sa-ti pregateasca un decor din faianta pictata cu o tema aleasa de tine, in stil modern, clasic sau rustic.
Share your time! cu cei de care nu ai avut timp un an intreg. Daca te reprezinta stilul de viata modern, plin de optimism, exuberanta si explozia de culoare, vei descoperi in ceasurile Worwit un cadou cool pentru cei mai buni prieteni ai tai. In plus, un ceas Worwit la mana te va indemna sa nu mai stai peste program, sa inchizi laptop-ul si sa te bucuri de tine, de tot ce iubesti si de viata insasi.
Ai grija de planeta, explorand decoratiunile create pentru tine in Barcelona in care reciclarea este ridicata la rang de arta. Vei fi surprins cand vei descoperi ce decoratiuni geniale ies din doze de racoritoare sau bere, cutii de conserve, sau din capace de sticle.
Nimic nu iti va sta in cale in 2017, iar dragostea de oameni si de mediul inconjurator va aduce numai culoare in viata ta! Spune da si primeste Cameleonia in viata ta!