miscareaderezistenta.ro informeaza: Emisiune - maraton cu vedete, emotie si muzica, luni dimineata, la Smart FM
Neascultatorii Smart FM vor avea parte luni, 19 Decembrie 2016, de un matinal special, o emisiune maraton, cu multi invitati, realizatori ai postului de radio, dar nu numai. Ora de incepere va fi aceeasi, 7 si ceva dimineata, doar ca Marius FM de sarbatori va dura ceva mai mult, pana spre miezul zilei, timp in care vor fi prezenti in fata microfoanelor , alaturi de Marius Tuca si Marius Manole, Andrei Hutuleac, Rodica Mandache, Lia Bugnar si Dorina Chiriac, Adrian Naidin, Craioveanu si Dinculescu, Iuliana Tudor, Adina Halas, Adrian Oianu, dar si omul de afaceri Jean Valvis.
- Cand am preluat acest radio, am stiut ca oamenii cu care voi colabora, dar si cei care vor alege sa ne asculte vor fi parte dintr-o mare familie, familia oamenilor puternici, creativi, a celor care iubesc muzica si arta, a persoanelor verticale, a celor care pun pret pe loialitate si care inteleg ca SmartFM este emotie. Eu cred ca exista oameni buni si ei sunt neascultatorii nostri. Pentru ei, vom face luni o emisiune asa cum n-a mai fost, spune Marius Tuca.
Dupa ce Marius FM iese din prelungiri, urmeaza un alt maraton, sustinut de aceasta data de Vlad Craioveanu si Manuel Dinculescu, care va tine pana seara. Ascultatorii Smart FM sunt asteptati asadar la o zi de petrecere speciala, intr-o saptamana speciala, cea a zilelor dinainte de Craciun. Emisiunea este sponsorizata de Aqua Carpatica.