Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a ramas fara emisiune. Mai exact, vedeta nu prea se descurca in calitate de gospodina. Prezentatoarea tv a povestit totul pe contul de socializare.
Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a devenit casnica. Vedeta, care a nascut de curand cel de-al doilea copil, nu face fata situatiei.
Nu sunt o casnica adevarata! Am exagerat cand am crezut ca le voi putea face toate singura: sa gatesc, sa scutur, sa fac piata, sa spal rufe sau sa dau cu aspiratorul… N-am stiut niciodata cum se face, cu adevarat, toata aceasta chestiune atat de complicata! Adica s-o fac ca la carte, nu doar asa..Cand mi-am inceput cariera de casnica, nimeni nu m-a intrebat daca stiu, daca vreau, daca pot, vorba aia: cine m-a facut om mareeee/ nu m-a-ntrebat cum mi se pare! Si credeti ca ar fi contat parerea mea? Trebuia s-o fac si gata!

Mirela Boureanu Vaida are probleme serioase

Pana mai ieri, cand mai aveam treaba cu emisiunile, veneam acasa obosita si plina de emfaza, de autosuficienta si de carierism, de la studiourile de pe campiile Stefaneatiului. Acu' nu mai am nicio scuza! Nicio emisiune! Stau acasa si incerc sa fiu gospodina. Si nu-mi prea iese asa cum credeam! E clar! Pentru a fi casnica iti trebuie vocatie, nene! E cea mai grea si mai complexa meserie din cate stiu!, a scris Mirela Boureanu Vaida pe blogul personal.