In data de 1 decembrie se lanseaza un nou proiect romanesc, ce poarta numele de City Vision Magazine, o publicatie de lifestyle si business cu un capital 100% romanesc, pe care o puteti gasi in principalele puncte de distributie din Bucuresti si din tara.
Pe rand, City Vision Magazine dezvaluie povesti ale oamenilor de succes, evenimente socio-culturale, tendinte in materie de moda ai decoratiuni, prezinta cele mai atractive destinatii turistice, face recomandari pentru timpul liber, cultura, oportunitati de afaceri si multe alte aspecte de interes pentru publicul sau. Cu fiecare editie, revista scoate din lumina tiparului pagini de continut dedicate stirilor, celor mai importante evenimente, interviuri, pictoriale de moda si informatii culturale.
Pentru ca toate lucrurile premium poarta o eticheta, coperta City Vision Magazine prezinta in fiecare dintre editiile sale o personalitate marcanta al carei interviu amplu, acordat in exclusivitate, se regaseste in paginile revistei.
Odata cu marea sarbatoare nationala a Romaniei lansam pe piata publicatia City Vision Magazine, care aduce o noua viziune asupra orasului in care traim, cu valente premium, dedicata atat oamenilor din lumea afacerilor, cat si celor care isi doresc o gura proaspata de aer in peisajul mediatic.
Proiectul s-a nascut din dorinta de a aduce o schimbare prin interviurile de calitate ale oamenilor de afaceri de succes si are un capital 100% romanesc! Nu lipsesc rubricile dedicate automobilelor, ceasurilor si bijuteriilor de lux sau ultimele tendinte in materie de moda de pe podiumurile internationale, a declarat Dorin Alexandru, directorul general al publicatiei.
Catalin Botezatu a fost alegerea noastra pentru coperta primului numar al revistei deoarece acesta este o emblema a Romaniei, un creator de moda unic si inedit, atat in tara, cat si peste hotare, un etalon al elegantei, rafinamentului si bunului gust. Veti afla din interviul pe care ni l-a acordat informatii despre universul sau, totul de la moda la iubire si nu numai. Din paginile revistei nu lipsesc sfaturile de feng shui de care toti ar trebui sa tinem cont, recomandarile culturale si de shopping, interviuri cu scriitori internationali, evenimentele principale din luna anterioara si multe alte surprize. Asa ca va invitam sa pasiti in lumea City Vision Magazine!, a conchis Andrada Cleopatra Parau, redactor-sef City Vision Magazine.