Misiunea Askredit este sa rezolve foarte rapid nevoi cotidiene urgente, prin oferirea de microcredite inteligente, pe termen mediu si lung, persoanelor care au un venit lunar constant.
Am onoarea robotica sa iti prezint Askredit, institutia finaciara de micro crditare pentru care robotesc.
TRI stie cum! Intra pe www.askredit.ro - platforma revolutionara de micro finantare.
TRI este robotelul terestru care iti da o antena de ajutor ori de cate ori ai nevoie de o bicicleta mai rapida, de un smartphone mai smart, de un frigider mai eco, de schiuri noi sau de o vacanta in tarile calde. Dotat cu mega inteligenta si cu super pragmatism, TRI stie combinatia unica prin care CLICK-urile iti satisfac dorintele.
incepand cu luna octombrie a lui 2016, romanii in cautare de microsolutii financiare rapide au la dispozitie www.askredit.ro - platforma de microfinantare interactiva si inteligenta.
Askredit este o institutie financiara nebancara, autorizata de Banca Nationala a Romaniei si inscrisa in Registrul General cu numarul PJR-RG-41 -110314/2016. Cu un actionariat 100% italian si bazandu-se pe o expertiza financiara vasta a Managementului si a angajatilor, Askredit isi propune sa ofere in Romania solutii inteligente si echitabile pentru nevoile consumatorilor.
Platforma prietenoasa este disponibila pe web si smartphone, iar procedurile rapide, simple si flexibile se impletesc pentru a indrepta atentia clientilor catre personalul profesionist si responsabil, dar si catre gama completa de microsolutii financiare, caracteristica distinctiva a platformei Askredit.
Banii necesari sa rezolve situatii de viata neprevazute ajung in contul tau dupa doar trei CLICK-uri si in numai trei ore.
Cererea offline de credite poate fi, de asemenea, depusa la IFN in cativa pasi simpli si va primi atentia imediata a personalului Askredit.
Daca nu ai cont, ridicarea banilor va fi posibila la ghiseele bancii.
MISIUNEA Askredit este de a oferi valori, transparenta si atentie oamenilor, cu scopul de a rezolva foarte rapid nevoile cotidiene ale celor cu un venit lunar constant.
VIZIUNEA Askredit accentueaza nu doar inovatia pe plan tehnologic, ci si modul in care interactioneaza cu clientii. Suntem de parere ca, in acest domeniu de pe piata financiara, exista necesitatea de a construi o Comunitate in care toate partile interesate (clienti, furnizori, companii de creditare) consolideaza relatii, sunt rasplatiti pentru loialitatea lor si pot beneficia de crearea unui cerc virtual de excelenta si incredere.
AMBITIA Askredit nu este de a deveni lider pe piata institutiilor financiare nebancare, ci de a deveni un lider de afaceri durabile, de incredere, in etica microcreditelor de consum, prin ascultarea clientilor si prin sprijinirea acestora cu ajutorul unor parteneri de incredere pentru relatii de lunga durata.
SCOPUL Askredit este de a utiliza noul instrument si platforma pentru a ramane in contact cu clientii. Vom crea interactiune prin mesaje, intrebari, propuneri pentru a identifica Grupul Meta de Clienti intr-un Cadran Magic al Categoriilor de Clienti carora li se propune acordarea unui microcredit. Mentinerea unui dialog continuu cu clientii loiali si de incredere va avea ca rezultat o stare favorabila si va ajuta la construirea Cercului de incredere.
Urmareste-ne pe pagina de Facebook Askredit si TRI te va tine la curent cu stiri si avantaje ale creditelor oferite. Askredit este alternativa revolutionara a serviciilor de creditare bancare. In timp ce acestea din urma impun restrictii financiare nenumarate si documentatie stufoasa, Askredit ofera servicii flexibile, simplificate si foarte rapide. Platforma online www.askredit.ro pune la dispozitie, 24h/24h, micro credite rapide menite sa rezolve eficient situatii de viata neprevazute. Valorile Askredit sunt transparenta, profesionalismul, mobilitatea si inteligenta tehnologica. Confidentialitatea datelor personale, precum si respectarea contractuala reciproca stau la baza relatiilor deschise si de durata pe care Askredit isi propune sa le stabileasca cu toti clientii sai.
In acest secol al vitezei, fiecare zi este plina de oportunitati ori de mici situatii neprevazute, iar timpul se misca mai rapid ca niciodata, asa ca te invitam sa descoperi inteligenta tehnologica a lui TRI si profesionalismul financiar pe care ii detine Askredit atunci cand transforma click-urile in fericire.