Ti s-a intamplat vreodata sa te simti coplesita gandindu-te la multimea de haine pe care trebuie sa le calci? Inseamna ca ai nevoie de un device nou, care sa-ti usureze misiunea. O statie de calcat performanta te va ajuta sa ai o atitudine degajata chiar si in fata celor mai dificile tesaturi.
Atentie, insa! Nu toate statiile de calcat sunt la fel de eficiente. Diferenta o face boilerul de inalta presiune, care elibereaza pana la de trei ori mai mult abur decat un fier traditional, reducand la jumatate timpul dedicat sesiunilor de calcat.
Cu statiile de calcat cu boiler de inalta presiune, echipate cu tehnologii de ultima generatie, Tefal garanteaza un abur puternic, ce patrunde adanc in tesatura, pentru rezultate perfecte intr-un timp redus cu pana la 50% in compararie cu un fier de calcat traditional. Talpa Autoclean asigura o alunecare fara efort, setarile electronice te ajuta sa gasesti combinatia ideala de abur si temperatura pentru fiecare tip de material, iar colectorul anticalcar prelungeste viata aparatului.

Castiga o sesiune de calcat cu expertul Tefal!

In perioada 1 septembrie â€" 30 noiembrie, acceseaza pagina primastatie.tefal.ro, completeaza formularul de inscriere, si intri automat in tombola pentru castigarea unei sesiuni de calcat cu expertul Tefal. Iar la final, statia de calcat folosita de expertul Tefal va ramane a ta. Concursul face parte din seria de evenimente derulate in cadrul programului Prima Statie.


Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare, conviviale, care ofera plaacerea de a le utiliza in fiecare zi.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.tefal.ro.