Nimic nu iti mai sta de-acum in cale in alegerea decorului care sa te inspire si sa-ti apropie fericirea, oferindu-ti un univers al culorilor si al optimismului. Decorurile artistice din faianta pictata in format mare prezentate de Cameleonia reprezinta o noutate absoluta in designul interior din Romania.
Pentru a ne contura universul care ne reprezinta, putem porni de la o imagine care ne fascineaza si pe care dorim sa o vedem in casa, pe terasa sau in piscina. Dupa realizarea picturii de catre maestri artizani spanioli, ce folosesc tehnici vechi de peste 500 de ani, placile de faianta sunt introduse in cuptor, crescand treptat temperatura pana la 1000 de grade Celsius, pe o perioada de 24 ore. Temperatura ridicata permite fixarea culorilor, astfel incat faianta poate fi spalata si curatata atunci cand este montata, fara riscuri de decolorare. Tehnica de montaj este aceeasi ca la faianta obisnuita, numai ca fiind realizata manual, fiecare tusa de pensula este unica. Existand variatii de temperatura in ciclurile de coacere, culorile faiantei imbratiseaza nuante usor diferite, acesta fiind unul dintre motivele ce le ofera caracterul unic si amprenta handmade. Astfel, acelasi decor pictat de doua ori de acelasi pictor poate avea mici diferente in tabloul final. Aceasta solutie decorativa ne ofera posibilitati nelimitate, deoarece singura bariera este aceea impusa de imaginatia noastra.
Prin amplasarea acestor creatii direct pe perete, precum faianta clasica, sau sub forma de tablou, ne vom asterne amintirile sau visurile chiar in spatiul nostru: in casa, pe terasa, la piscina sau in locatia propriei afaceri. Pagini intregi de sperante, emotii sau trairi se rasfoiesc cu fiecare pas al nostru inca de la intrare si pana in dormitor. Din dragoste pentru frumos, traditie, stil si calitate, magia Cameleonia se transpune in decoratiuni si produse de lifestyle unice, care iti ofera sansa sa explorezi experiente inedite. Desi tehnica dainuie de sute de ani, ai libertatea sa optezi pentru motive si simboluri specifice societatii contemporane.
Design unic, libertate nemarginita si frumusete, pe toate le puteti regasi in produsele Cameleonia.