Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. De 9 ani emisiunea se afla in topul preferintelor romanilor, fiind una dintre cele mai populare productii TV din Romania.
Sezonul 17 debuteaza cu o premiera absoluta: doua artiste care apar impreuna pentru prima oara in acelasi platou de televiziune!
Dupa 60 de ani de cariera se intalnesc in premiera la O data-n viata si sustin provocarile echipei. Maria Ciobanu si Irina Loghin! Le vor sustine doua echipe de profesionisti: Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Cascaval, ansamblul Doina Gorjului, Ansamblul Burnasul din Alexandria, a carei orchestra este dirijata de Adrian Grigoras.
Invitati speciali ai celor doua doamne au fost copii acestora: Ionut Dolanescu, Camelia Ciobanu Filip, celebra soprana Leontina Vaduva si Irinuca Loghin! Fiecare va sustine momente artistice emotionante marca O data-n viata!
Nu ratati prima editie O data-n viata, mai cu seama ca este una dintre ultimele aparitii televizate ale Mariei Ciobanu care si-a anuntat retragerea din viata artistica!
Fiecare inceput de sezon aduce pentru mine o emotie speciala. Desi sunt 9 ani de cand intram in casele romanilor, imi bate inima exact ca la prima emisie! Este o reusita pe care o datoram lui Titus Munteanu, echipei condusa de d-na Elise Stan si Televiziunii Romane. Prima emisie este cu adevarat unica. Maria Ciobanu si Irina Loghin fac un spectacol inedit care va surprinde cu siguranta. Imi doresc sa ne pastram publicul aproape si pe viitor, iar programul O data-n viata, sa ramana aceeasi oaza de bun gust si calitate!, declara Iuliana Tudor.