Braiconf, cel mai mare producator roman de camasi, cu o traditie de peste 65 de ani, aduce un nou serviciu Made to Measure, de aceasta data pentru costume barbatesti.
Decizia de a introduce acest nou serviciu Made to Measure pentru costume barbatesti, pe langa cel deja existent pentru camasi, vine din dorinta de a dovedi inca o data respectul pe care Braiconf il acorda fiecarui client in parte.
Astfel, Braiconf Made to Measure devine cea mai inalta definitie pentru atentia la detalii. Fiecare piesa vestimentara, indiferent ca este vorba despre camasa sau costum, este pefect adaptata la linia corpului, pe masura clientului, si personalizata astfel incat sa se transforme intr-o piesa unica, ce respecta cele mai inalte exigente ale domnilor.
Noul serviciu pentru costume barbatesti Made to Measure este disponibil exclusiv in magazinul Braiconf din cadrul galeriei de lux Grand Avenue, de la parterul Hotelului Marriott, iar incepand cu data de 1 martie va fi disponibil si in magazinul de pe Calea Victoriei nr. 102-108, vis-a-vis de Hotel Radisson.
Experienta Braiconf Made to Measure incepe cu o discutie amanuntita cu consilierul de stil prezent in magazin. Mai mult decat o completare a unor formulare despre marimi si culori preferate, analiza va cuprinde detalii despre gusturile si exigentele clientului, cu ajutorul carora consilierul sa poata contura nevoile acestuia. Prin aceasta etapa, fiecare client va putea identifica un anumit stil si o anumita croiala potrivite preferintelor si constitutiei sale.
Apoi, consilierul va lua masurile specifice in functie de particularitatile fiecarui client pentru a se asigura ca produsul final, costumul sau camasa, va fi perfect adaptat miscarilor, posturii si stilului fiecarui domn.
Braiconf pune la dispozitia clientilor sai un numar de aproximativ 100 de tesaturi, acestea incluzand si materiale pentru colectiile de sezon.
Tesaturile pentru colectiile de toamna-iarna au la baza lana, casmir si mohair. Tesaturile pentru primavara-vara au in compozitie lana, in si matase. Toate tesaturile provin de la producatori de prestigiu precum Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Dormeuil, Holland and Sherry, Cerruti - pentru cei mai pretentiosi clienti, adevaratii connoisseur.
Serviciul de lux pentru costume barbatesti Made to Measure Braiconf permite clientilor sai sa-si personalizeze costumul dupa bunul plac. Odata ce croiala si tesatura au fost alese, urmeaza o serie de alte elemente si detalii integrate: o gama variata de butoni si nasturi, alegerea culorii atei cu care se va coase costumul, numarul buzunarelor suplimentare, personalizarea captuselii costumului. Pentru ca fiecare costum Made to Measure este unic, clientul are posibilitatea de a avea numele brodat acolo unde doreste.

Despre Braiconf

Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a onceput in urma cu 66 de ani. Producatorul autohton detine o retea de 15 magazine in Romania in orase precum: Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
In fabrica de la Braila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton in industria textila.