Radu Tudor a postat pe blogul sau, intitulat Jurnalist /Analist politic si militar, un text: Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. Toti angajatii isi strang lucrurile din birourile in care au stat unii 20 de ani, altii 10, altii 5. Cutii, dureri de cap, tensiune, efort fizic si intelectual urias pentru mutarea foarte dificila, cu incercarea de a nu intrerupe emisia celor 5 posturi de televiziune. Iata ce a scris Mihai Gadea, CEO Antena 3, pe Facebook : 10 ani in 4 cutii. Insa ceea ce e cu adevarat important in viata pastram in suflet!

Reproducem 2 comentarii care ni s-au parut mai interesante.Primul este nostalgic, iar in cel de-al doilea mesaj, un fan constata dezamagit ca antenistii au depus armele ca ciobanul din Miorita si ii incita pe antenisti la rezistenta:

Iordache Marilena Feb 29, 2016 at 19:30
Ceea ce ati realizat in zece ani nu poate incapea in cutii. Ceea ce ati realizat in acesti zece ani nu incape nici in sediile actuale ale INTACT. Nu exista spatiu care sa poate cuprinde atata zbatere, atatea realizari si atatea dureri. Curaj, nu plecati fruntile !

Augustin Radescu Feb 29, 2016 at 21:22
Dupa parerea mea, decizia de a pleca din sediu este o gafa monumentala. In momentul in care veti fi vazuti de o tara intreaga, parasind DE BUNA VOIE sediul Intact, va fi foarte greu sa mai convingeti pe cineva ca ati fost dati afara. Multi isi vor spune ca n-are niciun rost sa protesteze pentru / alaturi de voi, de vreme ce voi ati ABANDONAT singuri lupta.
De ce s-ar bate cineva pentru voi, daca voi insiva nu va bateti?
Sigur, puteti aduce tot felul de explicatii: ca, mai devreme sau mai tirziu oricum se ajungea la asta, ca aparatura, ca stresul ca aia, ca ailalta. Vorbe, vorbe, vorbe…
Voi faceti acum exact ca-n Miorita: vine ungureanu sa va omoare? Stai sa-mi pun iia de sarbatoare, sa nu ma omoare in salopeta. Si sa-mi pun si fluieras de soc la capatii.
Nici strainatatea nu va mai avea ce sa spuna, cind va va vedea iesind, incolonati si cuminti, incarcati de boccelute, din sediu!
Ia sa fi vazut niste mascati de-aia, dublu lati, inarmati pina-n dinti, imbrincind-o pe Dana Grecu (slabiciunea mea, n-am ce face) care tine strins in brate o tastatura, incercind s-o apere cu trupul ei plapind de pulanele gorilelor trimise sa va umfle. Sau pe Carmen Avram, introducind gingas tija unei garoafe in teava ghintuita a armei unei bestii fara chip.
Parca altfel iti vine sa empatizezi, sa te alaturi, sa protestezi saptamini la rind.
Voi faceti exact treaba de care lor le era cel mai frica, tocmai din cauza impactului emotional extraordinat, care ar fi scos, garantat, zeci de mii de oameni in strada. Asa…
Mai ca-mi vine sa cred ca aceasta atitudine v-a fost sugerata de cineva din interior, cu ginduri necurate. Caci daca va apartine in totalitate, atunci chiar sint dezamagit.
Asta e parerea mea. Stiu, sint stalinist, leninist, kgb-ist, securist, comsomolist, retrograd si incult. Despre IQ, ce sa mai vorbim, vai si-amar. Dar mai vorbim!