Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta.
Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr. 9, in cartierul Progresul. Functioneaza in format City si are o suprafata totala de 350 mp din care sala de vanzari ocupa 210 mp.
La Braila noul PROFI se afla pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom. Acesta functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 533 mp, sala de vanzari masurand 395 mp.
De ieri exista inca doua magazine PROFI si in judetul Constanta. Primul, un City, se afla chiar in capitala judetului, pe Prelungirea Caraiman, nr.4 A, si are 297mp, cu sala de vanzari de 216 mp.
Cel de al doilea nou magazin constantean este amplasat in localitatea Baneasa pe str. Trandafirilor nr. 102, si s-a deschis in format Loco, avand o suprafata totala de 432 mp si o sala de vanzari de 237 mp.
Astfel, reteaua a ajuns sa cuprinda in prezent 379 magazine in 179 de localitati din toate cele 41 de judete si municipiul Bucuresti, mentinandu-si ritmul alert de extindere si intarindu-si pozitia deja recunoscuta: lantul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.