Timesnewsroman.ro publica un pamflet cu titlul: S-a gasit sediu! Vedetele Antenei 3 se muta la Spitalul de psihiatrie Obregia
Este evident ca inspiratia pentru acest articol le-a venit celor de la timesnewsroman.ro citind postarea lui Viorel Ilisoi din ziua mitingului Antenei 3 din Piata Constitutiei. Acesta a scris ca dupa parerea sa, mitingul estre un circ cu baieti scapati din pavilionul camasilor cu maneci lungi. Prompt, timesnewsroman.ro a facut si un colaj cu Mircea Badea in camasa de forta. Daca Badea se supara pe pamfletari si-i da in judecata? Sau si mai rau ii asteapta cu bata pe care o folosea pe vremea cand strazile Bucurestiului erau pline de caini fara stapan, fara lesa si fara botnita, cum scrie la regulament? Pamfletul din Timesnewsroman.ro este scris cu ceva umor - minus mistocareala la adresa pensionarilor, care lezeaza bunul simt. De gustibus non disputandum - gusturile nu se discuta.Asteptam reactia lui Mircea Bade fata de acest pamflet (partial) reusit. Iata textul pamfletului din Timesnewsroman.ro:

In urma sesizarilor depuse de Avocatul Poporului, autoritatile competente au accelerat procesul de gasire a unei solutie convenabile pentru ca emisia Antenei 3 sa continue si dupa ce vor fi evacuati din cladirea Grivco. Spitalul clinic de pshihiatrie Alexandru Obregia va prelua o parte din angajatii antenei in sediul propriu, prioritate avand cei mai agitati dintre ei.
- Este o locatie adecvata pentru genul de activitati pe care le desfasoara ei, avem experienta cu multi pacienti care sufera de delir schizoid sau paranoia si chiar am avut succese nobabile in unele cazuri, a declarat directorul spitalului, Alois Dumbrava.
Acesta a spus ca spitalul asigura tot felul de facilitati pentru buna desfasurare a emisiunilor, de la dusuri reci la o multime de pacienti care sunt deja fani ai postului Antena 3 si pot vedea emisiunile live. Sediul din cartierul bucurestean Berceni ar avea si alte avantaje. Acesta se afla intr-o zona circulata de autobuze deservita de cateva piete care asigura un flux constant de pensionari.
- La cerere am putea asigura si cate doua scaune in fiecare camera daca pacie..., ma scuzati, invitatul doreste asta, a dat raspuns directorul spitalului unei intrebari nerostite dar aflate pe buzele tuturor.