obiectiv.info: Adrian Nastase il face praf pe Radu Banciu: Ba, jigodie! (Autoare: Luiza Popa )
Replici dure intre Adrian Nastase si Radu Banciu. Fostul premier a scris pe blogul sau un text care i se adreseaza in exclusivitate prezentatorului B1 TV, Radu Banciu.
Adrian Nastase a scris astazi pe blog un text in care a folosit un limbaj de neimaginat la adresa lui Radu Banciu, pe care il desfiinteaza. Totusi, Nastase a facut o precizare la inceputul textului: Acesta e un pamflet.
Adrian Nastase pe blog:
Ba, jigodie, de patru ani, ma insulti si imi jignesti familia - sotia, copiii - pentru ca ai frustrari cu Ceausescu. Probabil ca ai pitici pe creier. Incearca, ba, si cu medicamente. Ce ai facut tu, ba, in viata ca sa ma judeci pe mine si pe altii. Ai numarat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimuta la televizor in fiecare seara? Strangi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticla, ba gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Ba, intre tine si Tapalaga, il aleg intotdeauna pe Tapalaga. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urasti pe toti.
Imi spui tu mie ca am vrut, ca premier, sa inchid B1Tv? Ba, idiotule, cand a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, ba, gunoiule? Intreaba-l, ba, pe Paunescu si o sa-ti explice. Ca, pe urma, ati trecut la mancat frunza in Gradina Carpatilor, asta e o alta chestie. Asa se intampla cu viermii de matase.
De 4 ani, ma jignesti in fiecare seara, ba, jigodie. Ma acuzi ca am furat. Ce-am furat, ba? I-am furat bideul lu' maica-ta? I-am furat afisele electorale lu' taica-tu? Sa fie sanatosi, ca nu am nimic cu ei desi puteau sa nu te scoata din incubator. Sigur, nu aveau de unde sa stie unde o sa ajungi. Ba, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de harti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost sa-l vezi, ba, jigodie? Nu trebuie sa-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca sa ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am facut pentru tara asta, ba, gunoiule? Daca poti sa mergi sa faci turism in toata lumea, asta mi se datoreaza si mie, redus mintal ce esti. Sigur ca am si gresit. Am avut langa mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au vazut decat interesul lor.
Am tacut timp de 4 ani si am asteptat sa-ti vina mintea la cap (de p). Tu insa ai ajuns sa spui ca vrei sa joci pe mormantul meu, sa iei in batjocura gestul meu de revolta de acum 3 ani, sa faci diverse insinuari sexuale? Cu ce drept, ba, gunoiule? Pentru ca CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii sai nu mai au timp sa se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hranesc, precum hienele, din starvuri.
De fapt, mi-e mila de tine. Traiesti intr-o hazna si te hranesti de acolo. Ai fi vrut sa beau o cafea cu tine. Cum as putea sa fac lucrul asta, ba, gunoiule, cand tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit si pe copiii mei sau pe sotia mea. Chiar nu ai inteles de ce a fost condamnat medicul Bradisteanu, ba, nemernicule?
In lumea in care traim, pentru Paunescu sau Oancea conteaza banii. Pentru tine conteaza sa ai rating mai mare decat Prisacariu. Ramane cum am vorbit: esti un gunoi.
Replica lui Nastase a venit dupa ce Radu Banciu l-a tot atacat in emisiunea sa de la B1 TV:
De 4 ani il injur pe omul asta. L-am injurat de mama, de tata, de soarta, de matusa Tamara, de copii, de nurori. I-am injurat mall-urile, i-am injurat cariera politica. De 4 ani, aproape in fiecare emisiune. Nu a catadicist sa ne raspunda. Ei bine, de 2 zile, de la un nenorocit de cos de fructe din preajma inexistentului pod Calafat - Vidin, finalmente, Adrian Nastase nu mai pridideste sa ne scrie. Dupa ce l-am insultat 4 ani, a inceput sa ne insulte el. Trebuie sa recunosc ca l-am injurat birjareste pe omul asta, sigur ca pe merit, dar probabil si pentru ca se adunase in noi toata frustrarea aia a anilor Ceausescu. Am distrus, in aceasta emisiune, toate miturile societatii romanesti. De la politicieni, pana la sportivi, pana la Biserica. Absolut orice. Am dat de pamant cu toata societatea Romanesca, in frunte cu aceasta jigodie colosala, Adrian Nastase. Cum sa n-ai bucuria asta cand vezi ca te insulta? As da orice sa fiu insultat in asemenea hal in fiecare zi. Ai vrut sa inchizi postul B1 TV, daca iti mai amintesti. Atentie, Bombonel te inchidea dupa o zi pe alta, cum nici Ceausescu nu reusea in toate cazurile. Te inchidea de pe o zi pe alta. Noi nu ne tragem de bracinari, Bombonel. Mata ai furat tot ce ai intalnit in cale. Eu n-am avut niciodata nicio afacere. Nici familia mea nu a avut. Am trait mereu dintr-un salariu, pe care mi l-am castigat cat se poate de corect. Va dati seama ce distanta este intre aceasta haimana care a nimicit tara si unul care atat si-a permis de la viata: Sa-l injur pe Bombonel, a spus Radu Banciu in emisiunea sa de la B1 TV.