La Editura Amaltea a aparut cartea "Excelenta in vanzari" de Todd Duncan.
Daca lucrezi in vanzari, stii foarte bine care sunt provocarile cu care te confrunti: schimbarile radicale si dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenta efectiv acerba sau clientii cu exigente din ce in ce mai mari. Cum sa ai, asadar, succesul mult visat?
Pornind de la un principiu simplu, acela ca o vanzare se produce atunci cand exista incredere, Todd Duncan ne invata ca succesul stabil, pe termen lung, apare atunci cand exista un nivel ridicat de incredere si cand clientilor tai le este clar ca esti o persoana integra, care nu numai ca face ceea ce a promis, dar are si mijloacele prin care isi poate respecta promisiunile. Afla din acest exceptional ghid de vanzari cum sa inchei cu clientii tai adevarate parteneriate, de pe urma carora sa aveti cu totii de castigat.
Cartea lui Todd Duncan transforma un job intr-o vocatie. Daca vrei sa-ti creezi o reputatie excelenta si sa faci o avere intre timp, ai face bine sa iti cumperi si tu un exemplar, ca sa iti transformi clientii in prieteni pe viata", spune Danielle Kennedy, trainer si consultant pe probleme de vanzari.
"Excelenta in vanzari nu ne arata doar cine este Todd Duncan, ci reprezinta si un portret clar a ceea ce vrea ca tu sa devii, in calitate de cititor. Cuvintele lui te vor echipa cu instrumentele necesare ca sa devii un nemaipomenit lider de vanzari. Si, mai mult, te vor obliga sa iti atingi potentialul maxim. Lucrarea de fata te poate duce la nivelul urmator, iar eu cred ca va deveni o carte de capatai atat pentru tine, cat si pentru industria vanzarilor per ansamblu", spune John C. Maxwell, autorul bestsellerurilor Cele 21 de calitati ale liderului, Esecurile pot duce la succes si Cele 17 legi ale muncii in echipa.
Cartea "Excelenta in vanzari" poate fi comandata pe site-ul www.amaltea.ro.