Intrebarea uluitoare a Laviniei Sandru: Cum, domnule Klaus Iohannis, nu ati fost la Chisinau si Cernauti si vreti sa fiti presedintele romanilor?!
CTP: M-a uimit atitudinea uneia dintre intrebatoarele postului. Intrebarea ei a fost ULUITOARE
Cristian Tudor Popescu a comentat interventia exceptionala a Laviniei Sandu in dezbaterea televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis
Cum, domnule Klaus Iohannis, nu ati fost la Chisinau si Cernauti si vreti sa fiti presedintele romanilor?!, l-a chestionat Lavinia Sandru pe Klaus Iohannis, dupa care i-a cerut lui Victor Ponta sa le transmita un mesaj romanilor din Republica Moldova.
M-a uimit atitudinea uneia dintre intrebatoarele postului. Intrebarea ei a fost uluitoare, a comentat Cristian Tudor Popescu.
In emisiunea care a urmat dezbaterii din studioul Realitatea TV,, dedicata analizei confruntarii finale Ponta-Iohannis, moderatorul Rares Bogdan a certat-o pe colega sa Lavinia Sandru pentru intrebarea pe care aceasta i-a adresat-o lui Klaus Iohannis. In schimb, Cozmin Gusa a cautionat intrebarea Laviniei Sandru. Lavinia Sandru s-a plans ca moderatorul Rares Bogdan nu i-a mai dat dreptul sa mai adreseze o intrebare, Rares Bogdan a motivat refuzul spunand ca era plin de nervi si ca-i venea sa-si toarne cafea in cap.