DC News: Sorina Matei, discutie cu Traian Basescu, in culisele B1 TV. Ce i-a reprosat
Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele televiziunii. Presedintele i-a dat de inteles ca ar trebui sa recunoasca ca este ofiter acoperit, dupa modelul lui Robert Turcescu.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent in emisiunea "Buna seara, Romania!", de la B1 TV, joi seara.
Traian Basescu a declarat ca "Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei. Poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina".
Robert Turcescu i-a spus Sorinei Matei, in emisiunea in care a afirmat ca este ofiter acoperit, ca ar trebui sa-l urmeze si sa recunoasca. Sorina Matei a precizat de atunci ca nu are ce recunoaste.
In emisiunea "Actualitatea Romaneasca", care urmeaza imediat emisiunii in care a fost invitat Traian Basescu, realizatoarea B1 TV Sorina Matei a afirmat: "Nu sunt nici ofiter acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de coruptie. Nu fac parte, nu am nicio legatura cu vreun serviciu special."
Jurnalista Sorina Matei a adaugat ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu dupa emisiunea la care presedintele a fost invitat si au avut o discutie.