Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. Din lectura acestora aflam ca Badea il acuza pe Tolo ca nu se concentreaza suficient si inghite pe nemestecxate o diversiune basista, atunci cand se lasa inundat de mila cu privire la jurnalistii de la Romania Libera.

"Tolo, murim de foame!"
Posted on 24/02/2014 by Mircea Badea
Iata un comentariu primit de Tolontan pe blog despre ceea ce acesta considera a fi "situatia dramatica din redactia Romaniei Libere": "Tolo, multumim pentru ajutor. Si eu sunt jurnalist la RL. Ai fost printre putinii colegi care a relatat obiectiv criza Astra-Romania libera. Adevarul este mult mai crud. Salariile sunt mult intarziate. Nu toti au primit salariile pana la luna ianuarie. Eu de exemplu din noiembrie si pana azi am primit doar 500 lei. Mi se spune sa am rabdare, este adevarat ca sunt unii colegi care au primit banii la zi pe luna decembrie ,dar nu sunt multi. Am doi copii si nu mai am ce sa le dau sa manance. Sotia este profesoara de franceza la un liceu si castiga doar 1.170 lei. Parintii nu ma pot ajuta. Am trimis o cerere de ajutor financiar in luna noiembrie 2013 la dl Adamescu si raspunsul a venit cinic: Nu sunt bani. Sa astepte, problema se va rezolva. Nu stiu ce sa fac si pe ce drum sa apuc."
Raspunsul meu e simplu: ma bucur mult ca mori de foame si sper ca o sa mori de foame.
Daca insisti sa nu mori de foame, apuca-te de ceva din care sa produci bani pe bune, in economia de piata. Sa pupi curul lui Basescu si sa primesti bani deturnati pentru asta, nu e o solutie corecta pentru supravietuirea unui jurnalist de dreapta. Capusele nu sunt de dreapta.
Tolontan, daca tot te inunda mila cu privire la talharii si lipitorile de la Romania Libera, te poti duce acolo sa-ti folosesti talentele manageriale. Poti incepe, ca la GSP, sa pui pe prima pagina dudui cu toate orificiile la vedere si deja, deja se va intrezari din ele o raza de speranta.
P.S. Ce mult m-as bucura sa fie real mesajul primit de Tolontan si sa moara ala de foame!
Posted in Articole I Leave a comment

Tolontan, concentreaza-te!
Posted on 22/02/2014 by Mircea Badea
• Tolontan, concentreaza-te!
• Fapte: Romania Libera nu produce din piata nici trei lei gauriti.
• Fapte: Cei de la Romania Libera sunt platiti luna de luna.
• Fapte: Patronul de la Romania Libera a deturnat bani de la Astra.
• Fapte: Afirmatia:" Banii pe care-i luam noi de la patron si pe care nu-i producem nu sunt din banii deturnati de patron" functioneaza doar in logica unui basist cretin si abject.
• Fapte: Esti un basist cretin si abject