Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului.
In total, la tIMOn cei care vor sa cumpere o locuinta pot gasi oferta a peste 200 de ansambluri rezidentiale atat in zone centrale cat si semicentrale si periferice, dar si in tara, acoperind toate categoriile de pret si nevoi.
Organizatorii tIMOn pun la dispozitia celor interesati sa cumpere o locuinta o oferta de circa 5.000 de locuinte finalizate, cu preturi pornind de la 21.500 € pentru o garsoniera in sectorul 4. Cele mai ieftine apartamente de 2 camere vor fi vandute la preturi incepand de la 26.500 euro (Sectorul 4 Bucuresti), in timp ce preturile minime pentru apartamentele de 3 camere sunt de 34.500 euro.
Un segment important din oferta imobiliara prezenta la targ este reprezentata de vile, cel mai mic pret pentru o astfel de locuinta fiind de 50.000 € (ansamblu rezidential in Corbeanca)
Cel mai mare pret la targ este de 1,5 milioane590.000 €, pentru o vila in zona DomeniiIancu Nicolae.
Pe langa locuintele traditionale si in acest an la targ va fi disponibila la vanzare si casa de vacanta pe roti, cu living, dormitor, baie si bucatarie, la preturi incepand de la 9.000 euro.
La tIMOn vor participa peste 100 de companii imobiliare dezvoltatori, agentii, brokeri, companii de consultanta, precum si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).
ANL, la a doua prezenta consecutiva in cadrul tIMOn, va aduce in atentia publicului oferta de locuinte derulate prin programe precum i"Locuinte pentru tinerii"sau i"Locuinte prin credit ipotecari".
i"Prezenta ANL pentru a doua oara consecutiv arata calitatea expozitiei pe care o organizam de sapte ani. Intr-o perioada in care timpul este extrem de important pentru toata lumea, aducerea intr-un singur loc a intregii oferte de locuinte din Bucuresti este un element care ne distinge fata de celelalte evenimente de acelasi tipi" (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
Discounturile si ofertele sunt nelipsite si la aceasta editie a targului, cei mai multi dintre expozanti oferind locurile de parcare, boxe sau bucatarii utilate, incluse in pretul de vanzare al locuintei. Astfel, cumparatorii pot face economii de pana la 15.000 de euro doar din aceste facilitati.
Alte oferte pe care dezvoltatorii le pregatesc in cadrului targului sunt discounturi care merg pana la cateva mii de euro sau la 20% din valoarea initiala, vouchere cadou sau vacante pentru doua persoane la Praga, Istanbul sau Viena.
tIMOn nu este doar locul de lansare de noi proiecte imobiliare, ci si cea mai buna platforma pentru consultantii imobiliari pentru promovarea celor mai inedite produse de atragere a cumparatorilor.
Unul dintre acestea este Upgrade imobiliar, i"Schimba locuinta ta veche cu una nouai", un produs realizat de Coldwell Banker Affiliates of Romania, care incurajeaza achizitia unei proprietati noi achitand contravaloarea acesteia (integral sau partial) cu pretul obtinut pe apartamentul vechi aflat in proprietate.
tIMOn este cel mai important eveniment imobiliar din Romania, in cadrul unei expozitii unice, oferind 2.000 metri patrati spatii de expozitie indoor si 2.000 metri patrati expozitie outdoor.
O casa din carti, marca elefant.ro. va fi expusa in cadrul pavilionului expozitional tIMOn din Piata Constitutiei incepand de joi, 24 aprilie pana duminica, 27 aprilie. Cartile vor fi oferite cadou tuturor vizitatorilor, care, odata cu biletul de intrare la targ, vor primi si un voucher de 90 lei pentru cumparaturi online pe elefant.ro.
De asemenea, minisalonul auto va pune la dispozitie cele mai bune oferte ale Tiriac Auto.
Programul de vizitare a tIMOn este de joi pana sambata de la ora 10.00 la 20.00 si duminica intre 10.00 si 16.00.