Takko inaugureaza pe 27 februarie doua noi magazine, in Sfantu Gheorghe (strada Lunca Oltului, langa Kaufland) si Petrosani (strada Livezeni, langa Kaufland). Cele doua deschideri fac parte din planul retailerului german de extindere pe piata romaneasca cu scopul precis de a deschide aproximativ 100 de magazine.
Pentru Takko, orasele mici si mijlocii ofera o multime de oportunitati de dezvoltare, cererea de produse de moda este foarte mare, dar, in acelasi timp, pretul trebuie sa fie moderat.", explica Cosmin Ulmean, Country Manager Takko Romania.
Prezent pe piata din Romania din 2007, Takko se numara printre cei mai importanti retaileri de moda, oferind clientilor sai haine la moda si de inalta calitate la preturi accesibile. Conceptul - tendintele modei, la preturi atractive - este foarte bine primit de catre clientii sai, lucru ce explica cresterea sa continua, ajungand in prezent sa detina aproape 1.900 de filiale in Europa.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes si Medgidia.