Recent, Exotique, brand-ul de decoratiuni interioare aduse din toata lumea, a implinit 10 ani. Centrul Forta Vietii a fost partener la eveniment si a oferit un premiu in valoare de 1.000 de lei sii vouchere cu reduceri semnificative la pachetele si serviciile centrului, plus vauchere cu reduceri la consultatiile cu Quantum Analyzer.
Exotique a sarbatorit pe 23 octombrie 10 ani de avangarda in designul de interior si de trendsetter pe piata romaneasca de mobilier si decoratiuni.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua. De asemenea, la evenimentul organizat la showroom-ul din Splaiul Unirii au fost prezenti si clienti fideli ai brandului Exotique si reprezentanti mass-media.
Exotique este furnizorul de mobila si accesorii al Casei Regale si multe VIP-uri din lumea diplomatica si de afaceri.
In afara premiilor oferite in cadrul evenimentului, invitatii de seama si atmosfera exotica a showroom-ului, preparatele culinare sanatoase au fost apreciate de toata lumea. Peste tot, pe piesele de mobilier erau puse boluri cu telina verde, morcovi si ardei cu mix de alune, nuci, caju, masline, fructe uscate si miere.
Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, a fost gazda evenimentului, alaturi de sotul sau. Fiica cea mica a celor doi, Jennifer Hack, a venit si ea la eveniment.
Alaturarea Exotique - Botezatu este un parcurs firesc al colaborarii dintre cele doua branduri, designerul fiind imaginea Exotique inca din 2006.
Exotique este locul unde gasesti ce ai vrut sa aduci acasa din calatorii indepartate.
De la Exotique isi cumpara obiecte de mobilier Catalin Botezatu, Andreea Banica, Marcel Puscas, Mihaela Radulescu, Dan Chisu, Andreea Marin, Oana Turcu, Cristian Brancu, Leonard Doroftei, Nicoleta Voica, Doina Levintza, Horia Moculescu, Gabriel Cotabita, Gianina Corondan, Mihaela Tatu, Irina Loghin, Virgil Iantu, Andreea Berecleanu, Gheorghe Dinica, Mihaela Tantareanu, Cristian Tantareanu. Si lista poate continua cu nume importante din domeniul actoriei si al politicii.
Invitatii prezenti la eveniment au apreciat obiectele de mobilier de la Exotique, din colectiile: New Indian Collection, Industrial Collection si Natural Living.