Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa lanseaza casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. Cei trei specialisti in drept, cu un parcurs profesional in case de avocatura de top din Romania, adopta o noua viziune si tactica in avocatura pentru afaceri.
Cazacu Manolache Popa se diferentiaza de firmele de avocatura conventionale, rigid compartimentate si guvernate de ranguri si statistici, aplicand un model de business progresiv, care incurajeaza inovatia, transparenta si sinergia cu clientul.
Cu o expertiza vasta in: Litigii, Arbitraj, Insolventa si Restructurare, Concurenta, Drept Societar, Drept Administrativ, Dreptul Muncii, Tranzactii Imobiliare, Achizitii Publice, Energie si Resurse Naturale, Cazacu Manolache Popa lucreaza cu structuri corporatiste, banci si institutii financiare, multinationale, dar si cu mici intreprinzatori si liber profesionisti, dispunand de resursele intelectuale necesare pentru acoperirea oricaror nevoi juridice din sfera ariilor sale de practica, indiferent de gradul lor de complexitate.
Adrian Manolache este asociatul coordonator al societatii, a carui expertiza acopera industrii precum FMCG, petrol si gaze, farma sau agricultura. Sebastian-Ionut Cazacu are o experienta vasta in industria auto, industria miniera, achizitii publice, industria grea si mediu. Experienta lui Corneliu-Vasile Popa cuprinde proiecte de energie regenerabila, petrol si gaze, investitii green-field si infrastructura.
Casa de avocatura Cazacu Manolache Popa isi propune sa devina un punct de reper pentru asistenta juridica din Romania, in domeniile si industriile sus-mentionate. Societatea se pozitioneaza ca o structura in care integritatea, profesionalismul, creativitatea si transparenta sunt valorile de baza ale organizatiei.