In prezenta onorabililor oaspeti, dezvoltatorul rezidential Adama, lider al pietei de imobiliare, a celebrat recent asezarea pietrei de temelie pentru cea de-a doua faza a proiectelor Edenia Titan si Evocasa Optima.
"Acesta este primul eveniment de asezare a pietrei de temelie in zona Titan din ultimii 3 ani si jumatate, de cand Adama a organizat evenimentul de celebrare pentru demararea proiectului Evocasa Optima. Piata este avida de proiecte rezidentiale precum Edenia Titan si Evocasa Optima si asteapta cu nerabdare extinderea lor, din cauza deficitului de apartamente construite in cele mai cautate zone din Bucuresti, orientate spre satisfacerea dorintelor clientilor. Edenia Titan si Evocasa Optima sunt ansambluri rezidentiale ideale pentru familiile moderne, oferindu-le locatarilor toate facilitatile necesare unui nivel de trai ridicat. Cartierele Edenia si Optima se dezvolta rapid si iau forma unor comunitati, la care vom continua sa adaugam pe parcurs unitati de valoare." - Andreas Holler, membru al boardului executiv Adama.
Edenia Titan este prima investitie Adama care urmareste conceptul de cartier orientat spre securitate deplina in zona Parcului Titan din Bucuresti. Adama a contractat constructorul general Bogart si Vitalis Consulting ca manager extern pentru ambele proiecte. Proiectul Edenia cuprinde sase cladiri rezidentiale, care ofera si zone de relaxare in comparatie cu imprejurimile urbane. Prima faza a proiectului a fost finalizata in anul 2009, iar cele 2 cladiri cu 226 de apartamente au fost complet vandute pana acum. A doua faza, planificata din octombrie 2012, pana in toamna anului 2013, vizeza construirea altor 126 de apartamente, cu una, doua si trei camere.


Evocasa Optima a stabilit un nou standard de "eficienta si design modular" pentru apartamente. Preturile accesibile nu au presupus compromisuri in proiectarea locuintelor, care sunt complet functionale si estetice, iar arhitectura nu permite irosirea spatiului disponibil. Prima faza a proiectului Optima (83 de apartamente) a fost finalizata in 2010, iar pana in momentul de fata a fost ocupata in proportie de 82%. In faza a doua se vor construi inca 84 de apartamente cu doua si trei camere.

"BOG‘ART este o firma de constructii cu evolutie dinamica. Alaturi de echipa de experti Adama, vom continua sa depunem zilnic eforturi considerabile pentru a finaliza proiecte de calitate. Folosind cele mai noi tehnologii in constructii si implementand standarde europene de excelenta si eficienta, suntem siguri ca Edenia Titan si Evocasa Optima vor deveni repere importante in constructia si dezvoltarea complexelor rezidentiale", - Sorin Greu, reprezentant BOG‘ART, antreprenor general al ambelor proiecte.
"De ani intregi Vitalis Consulting sustine Adama prin servicii de consultanta si management de proiect, astfel incat sa-i alature intr-un scop comun pe cei mai iscusiti constructori si tehnicieni de inalta calificare. Vom continua colaborarea muncind cu pasiune. Satisfactia profesionala va veni in curand, o data cu aprecierile familiilor care se vor bucura de realizarile noastre - complexele Edenia Titan si Evocasa Optima" - Florin Popa, managing partner Vitalis Consulting, manager de proiect Edenia si Evocasa Optima.