Dezvoltatorul imobiliar de top Adama nu va lipsi nici anul acesta de la editia de toamna a tIMOn (Targul Imobiliar National), eveniment de marca al pietei imobiliare din Romania. Cea de-a XXII-a editie a tIMOn isi va deschide portile joi, 25 noiembrie 2012, la orele 10.00, in pavilionul din Piata Constitutiei din Bucuresti si va primi vizitatori pana duminica, 28 noiembrie.
La standul Adama, situat chiar la intrarea principala a pavilionului dedicat tIMOn, cei care viseaza sa se mute intr-un camin nou, intr-o zona centrala a capitalei, se afla pe ultima suta de metri pentru a profita de ofertele dezvoltatorului la ultimele imobile din complexul Evocasa Armonia. Mai sunt disponibile doar noua apartamente cu doua camere, care pot fi achizitionate la pretul de 64,000 EUR (TVA inclus) si sase garsoniere la pretul de 49,990 EUR (TVA inclus). Apartamentele cu 3 camere si loc de parcare subteran sunt disponibile la pretul de 99,990 EUR (TVA inclus). Ansamblul rezidential Evocasa Armonia este localizat intr-un cartier linistit care se dezvolta rapid intr-un nou centru al Bucurestiului. Finisajele de calitate sunt incluse in pret, precum si solutiile de comunicare moderne, dotarile pentru aer conditionat, parchetul, bucataria complet mobilata si utilata, sistemul de incalzire, baile echipate si usile de intrare securizate.
Tot la tIMOn, pretentiosii pot profita de oferta de nerefuzat lansata de Adama, pentru apartamentele din complexul central Evocasa Selecta, care pot fi achizitionate cu discounturi atragatoare. Confortul nu este singurul atu al unui ansamblu rezidential exclusivist precum Evocasa Selecta. Extravaganta, eleganta si luxul se impletesc perfect in apartamentele inteligent planificate pentru a-si rasfata locatarii.