Adama, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, va fi prezent toamna aceasta in cadrul TIB (Targul Imobiliar Brasov), unde ii asteapta pe cumparatori cu o super-oferta la cele mai bine vandute apartamente din complexul rezidential Evocasa Viva. Toamna le aduce doritorilor de casa noua preturi de nerefuzat: doar 35,700 EUR + TVA pentru garsoniere, 52,500 EUR + TVA pentru apartamentele cu doua camere si 73,500 EUR + TVA pentru cele cu trei camere. Plata se poate face avantajos, in rate la dezvoltator.
Cei care isi doresc un apartament intr-o locatie exclusivista, inconjurata de un adevarat paradis montan, in imediata apropiere a statiunii Poiana Brasov, sunt asteptati intre 4 si 7 octombrie la TIB, organizat in Brasov Business Park, Str. Ionescu Crum, Nr. 1 (joi si vineri intre orele 12:00 - 20:00, iar in weekend intre 10:00 - 18:00). Cumparatorii sunt invitati la standul Adama, unde vor obtine toate detaliile despre ofertele dezvoltatorului, dar si cele mai bune sfaturi in privinta achizitionarii unei locuinte de top. In plus, vizitatorii pot profita de surprizele Adama, si se pot inscrie in tragerea la sorti pentru un stil de viata verde: premiul cel mare - o bicicleta.
Evocasa Viva este un ansamblu de locuinte de vis, atat pentru brasovenii care isi doresc sa fie zi de zi mai aproape de natura, cat si pentru cei care se gandesc sa se mute in orasul Brasov sau vor o casa de vacanta intr-o magnifica zona verde. Evocasa Viva se afla la numai cateva minute de centrul Brasovului, in imediata apropiere de scoala locala, lacul Noua, gradina zoologica,hipermarketuri si supermarketuri (Metro, Carrefour, BricoStore, Kaufland, Macro Mall, Media Galaxy, Selgros si Praktiker). Complexul este foarte aproape si de cele mai noi si in voga atractii ale Brasovului precum Aqua Park si Aventura Park, iar accesul catre acestea este facilitat de linia de autobuz care trece exact prin fata ansamblului.