Galeria Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a aproximativ 50 de designeri autohtoni, situata la etajul al doilea al centrului comercial Cocor, a inregistrat vanzari de aproape 1 milion de euro pe parcursul anului 2011.
Vanzarile raportate anul trecut de Galeria Designerilor Romani sunt cu circa 15% mai mari fata de estimarile initiale, pe fondul unui interes din ce in ce mai crescut al clientilor pentru creatiile celor mai cunoscuti designeri locali.
"Galeria Designerilor Romani este un concept complex care se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos care vor sa fie in pas cu moda. Cifrele din vanzari, inregistrate anul trecut, intr-o perioada dificila din punct de vedere economic, confirma o data in plus ca produsele de aici sunt unele accesibile pentru toate bugetele", declara Mirela Mihailescu, Director Comercial al Cocor S.A.
Anul 2011 a adus totodata si o majorare considerabila a numarului de designeri prezenti in Galerie: daca la inceputul anului trecut in Galerie se gaseau creatiile a 30 de designeri autohtoni, numarul acestora a crescut pana la aproape 50 in prezent.
"Pe fondul vanzarilor in crestere inregistrate de la luna la luna, tot mai multi creatori din Romania s-au convins ca Galeria Designerilor Romani din Cocor este un proiect viabil unde trebuie sa isi regaseasca numele", adauga Mirela Mihailescu.
Astfel, fie ca este vorba despre produse unicat, sau de cele de serie limitata, clientii Galeriei au de ales dintr-o gama din ce in ce mai variata de haine si accesorii, pentru a realiza o tinuta impecabila.

Discount-uri de pana la 70% pentru colectia de toamna-iarna


Pentru inceputul lui 2012, Galeria Designerilor Romani tine pasul cu reducerile de nerefuzat oferite de magazinele din cadrul centrului comercial Cocor si vine cu reduceri de pana la 70% pentru colectiile de toamna-iarna.
Pentru tinutele din acest sezon, designerii jongleaza cu textura, contrastul si culorile. Sunt asociate influentele feminine cu cele masculine, culorile calde cu nuantele metalic reci, sunt incorporate tendinte vechi cu tendinte noi si se creaza un echilibru intrigant intre culori.
Situata la etajul al doilea al Cocor, Galeria Designerilor Romani este un concept unic pe piata autohtona, fiind singurul magazin multibrand care reuneste colectiile a circa 50 designeri romani: Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.