A 20-a editie a Targului Imobiliar National - tIMOn se va desfasura in perioada 13-16 octombrie 2011, in Piata Constitutiei din Capitala, pe o suprafata record de peste 3500 mp si va ingloba toate domeniile conexe celui imobiliar, de la echipare tehnica pentru locuinte pana la mobila, decoratiuni si gradini.
Dupa 5 ani de activitate, tIMOn sarbatoreste 20 de editii care au reunit mereu, cele mai bune oferte de locuinte atat din bucuresti cat si din tara.
In cadrul targului tiMOn bucurestenii pot juca un joc interactiv, cu mai multe intrebari.
"E un proiect al Be Igloo si, cu acest prilej, am inceput sa ne diferentiem de ceilalti expozanti. Jocul se numeste Home Match Maker - adica hmm..., omul care sta pe ganduri! Speram sa venim in ajutorul cumparatorilor si acestia sa economiseasca timp", ne-a spus Loredana Albu, Managing Partner la Be Igloo.
"Editia de toamna a tIMOn va sarbatori in primul rand, sectorul imobiliar romanesc. Evenimentele conexe din acest an nu fac altceva decat sa sublinieze inca o data importanta sectorului imobiliar si rolul sau in dezvoltarea generala a economiei. Evolutia sa afecteaza domenii diverse de la echipamente tehnice, pana la instrumente de gradinarit". (Vlad Vlasceanu, director tiMOn)
Marii dezvoltatori ai proiectelor imobiliare, alaturi de producatorii si importatorii din domeniul mobilei
In urma succesului inregistrat dupa prima sa editie, MobiDeco isi continua drumul alaturi de tIMOn in aceasta toamna. Astfel, pentru a doua oara in acest an, organizatorii aduc la un loc marii dezvoltatori ai proiectelor imobiliare cu producatorii si importatorii din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor.
Dispusa pe o suprafata de 800 mp, MobiDeco este prima expozitie cu vanzare destinata atat clientilor finali cat si segmentului "businessto business". In acest fel, cumparatorii isi vor putea alege in aceasi zi atat casa, cat si mobilierul si decoratiunile necesare.
Pana astazi inclusiv cumparatorii au oportunitatea de a consulta ofertele celor puternici dezvoltatori, investitori, companii de consultanta si agentii imobiliare din Romania.
Ca de obicei, in cadrul tIMOn vor expune extrem de multe companii imobiliare (peste 60), o parte dintre acestea reprezentand participari exclusive in cadrul tiMon: Adama, Alege Casa, Be Igloo, Volumetric, Real Time, Saphirstein, Young’s Residence ,The Concept, Green Angels, Vission House, MB.
Dezvoltare sau Euromansarde sunt doar cateva din numele exclusive ce vor fi regasite in aceasta toamna la tIMOn.
Organizatorii tIMon au pastrat traditia de a pune la dispozitia cumparatorilor oferte exclusive si in cadrul acestei editii. Astfel, 30% din ofertele de locuinte ce se vor gasi la tiMon, nu vor aparea in alte targuri de profil.
"Am incercat sa atragem cat mai multi expozanti, tocmai pentru ca ne dorim ca in cadrul tiMon, potentialii cumparatori sa gaseasca oferte satisfacatoare pentru toate nevoile lor. Multi dintre dintre expozantii aflati aici nu participa la alte targuri de profil, ofertele lor fiind disponibile exclusiv in cadrul tIMOn. Aceasta continuitate in conceptul de exclusivitate reprezinta si o dovada a faptului ca tIMOn a reprezentat cu succes, de fiecare data, atat nevoile cererii cat si a ofertei din piata imobiliara. Cand altii restrang suprafete expozitionale, sau alte targuri din alte domenii se inchid, tIMOn isi mareste atat suprafata expozitionala cat si oferta adresata publicului vizitator.", spune Vlad Vlasceanu, director tIMon.
Si in acest an tiMon va reuni atat cea mai buna oferta de locuinte existenta, in acest moment, in piata bucuresteana de real estate cat si, adiacent, o expozitie de masini si o expozitie de plante si decoratiuni.
Cea de-a 20-a editie a tiMon va dura patru zile, de joi pana duminica si va fi deschisa intre orele 10.00 si 20.00 reunind cele mai mari nume din piata imobiliara si cele mai bune discounturi ale anului.