Intre 14 si 17 aprilie 2011, dezvoltatorul imobiliar ADAMA cauta cumparatorul cu numarul 1000 in cadrul TIMON, Targul Imobiliar National, desfasurat in Piata Constitutiei, pentru a-l premia cu mobila pentru intreaga casa.
Campania promotionala se adreseaza tuturor persoanelor prezente la targ, care intentioneaza sa cumpere un apartament in cadrul unuia dintre ansamblurile imobiliare ale dezvoltatorului.
Incepand cu numarul 982, ADAMA da startul cautarii celui mai norocos cumparator (numarul 1000) in cadrul TIMON.
Pentru cei care doresc sa achizitioneze o locuinta, mecanismul de concurs este simplu, si totodata interactiv, astfel cumparatorii vor avea posibilitatea de a invarti "roata norocului" de indata ce se hotarasc asupra apartamentului pe care il vor achizitiona.
Persoanele care in decursul unei luni de la data desfasurarii targului se hotarasc sa cumpere apartamentul vor primi premiul castigat la roata.
Cadourile puse la bataie constau in aparate electrocasnice (frigider, masina de spalat, LCD, masina de spalat vase, sistem Home Cinema, aer conditionat, set plita & cuptor, cuptor microunde etc.).
In privinta persoanelor care sunt doar interesate de oferte de apartamente ADAMA, acestea pot completa un talon, participand astfel la tombola desfasurata, iar in ultima zi a targului, duminica dupa-amiaza, vor fi anuntati castigatorii.
Pentru categoria celor interesati de oferta, premiile constau intr-un laptop, un aparat foto si un expresor.