Dorind sa vina in sprijinul clientilor sai, Exotique a incheiat in urma cu 4 ani un parteneriat cu producatorul de saltele Magniflex (reprezentat in Romania de firma Matrax). Cu timpul, acest parteneriat s-a transformat intr-o frumoasa relatie de prietenie intre dna Pusa Hack (detinatoarea brandului Exotique) si dna Carmen Moise (director general Matrax).
Produsele de cea mai buna calitate, varietatea modelelor, promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada cele doua branduri au oferit romanilor solutii in alegerea atat a mobilierului (de la paturi din lemn masiv lucrate in stil traditional indian, pana la dormitoare dintre cele mai luxoase), cat si a accesoriilor si saltelelor, cultivand astfel interesul pentru bun gust si sanatate in egala masura.
Datorita acestei relatii foarte stranse, Exotique participa cu entuziasm la toate proiectele si evenimentele initiate de Matrax, iar Matrax este partenerul ideal in toate initiativele Exotique, dovedind inca odata ca un camin perfect trebuie sa reflecte legatura armonioasa dintre trup si suflet.