COCOR deschide maine cel mai mare magazin monobrand, Eponge Fashion Paris, un brand nou pe piata romaneasca, care ocupa 616 mp la etajul 3 al magazinului.
Eponge Fashion Paris vine cu o oferta variata de accesorii (genti, incaltaminte, palarii) si imbracaminte pentru femei si barbati. "Am ales sa deschidem primul magazin Eponge Fashion Paris in COCOR deoarece aici am gasit imbinarea perfecta intre designul avangardist, traditia si istoria modei romanesti. Suntem mandri ca putem oferi tuturor o noua viziune asupra modei si accesoriilor intr-un cadru rafinat si elegant, la preturi accesibile", a declarat Eugenia Raluca Manea, Director de Creatie Eponge Fashion Paris.
"Cu Eponge Fashion Paris marcam deschiderea celui mai mare magazin monobrand existent pana la acest moment in Cocor. Pentru anul 2011, intentionam sa crestem in continuare gradul de ocupare la 95% prin inchirierea de noi spatii comerciale, mai ales catre branduri noi pe piata locala" a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.
In perioada urmatoare, magazinul Eponge Fashion Paris va implica tineri designeri romani in realizarea colectiilor din portofoliu, oferindu-le sansa sa reinventeze periodic stilul si conceptul Eponge Fashion Paris. Initiativa sustine si conceptul de promovare a creatiilor designerilor autohtoni lansat de magazinul Cocor prin deschiderea Galeriei Designerilor Romani.
In urma deschiderii magazinului Cocor in octombrie 2010, compania care controlează centrul comercial, COCOR SA (COCOR), a inregistrat in ultimul trimestru al anului 2010 o cifra de afaceri de 8.4 mil lei, dublu fata de aceasi perioada din 2009 si un profit din exploatare de 2.8 mil lei, egal cu cel bugetat, fata de numai 0,03 mil lei in aceeasi perioada a anului anterior.
Situat in centrul istoric al Bucurestiului, Cocor s-a redeschis publicului in octombrie 2010, in urma unor lucrari de modernizare care au costat 24,5 milioane Eur. In prezent COCOR dispune de 10.000 mp suprafata inchiriabila si de o parcare de 200 locuri. COCOR are departamente specializate pe fiecare etaj: subsol si parter - accesorii si decoratiuni; et 1 si 3 - moda femei; et 2 - Galeria Designerilor Romani; et 4 - moda barbati; et 5 - moda copii.