Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com.
Opentravel.com relateaza despre agresivitatea cu care se comporta in trafic soferii bucuresteni, aflandu-se astfel in compania soferilor din orasele cu cea mai proasta reputatie privind traficul rutier: Mumbai, Cairo, Mexico City si Manila.
"Daca esti suficient de fraier incat sa mergi cu 50 km/h intr-o zona cu restrictie de 60 km/h si masinile trec in tromba pe langa tine, soferii aruncandu-ti priviri concomitent pline de mila si ura ca si cum s-ar fi asteptat ca la volan sa fie o babuta, esti cu siguranta in Bucuresti, Romania" - arata siteul opentravel.com.
"In aglomeratie, benzile de circulatie nu inseamna nimic, iar soferii se strecoara in fiecare spatu posibil, agitandu-si mainile furiosi si injurand ca birjarii. Daca ii calci cumva pe coada in vreun fel, nu vor ezita sa iasa din masina si sa se ia la bataie. Accidentele fac un numar considerabil de victime, asa ca aveti grija" - concluzioneaza siteul de calatorii Opentravel.com.