Primaria Municipiului Bucuresti a demarat in forta seria cheltuirii banului public. Ieri, municipalitatea a incheiat cel de-al patrulea act aditional la contractul privind modernizarea Stadionului "Lia Manoliu", asocierea JV Max Bogl - Astaldi urmand sa execute lucrari de constructii si sa furnizeze mobilier si echipament audiovizual, valoarea fiind de 112 milioane de lei.
Tot ieri, institutia condusa de catre Sorin Oprescu a mai anuntat ca vrea sa construiasca o parcare supraterana, deasupra careia sa fie amenajate terenuri de sport. Edificiul va fi amplasat in incinta Complexului Sportiv "Lia Manoliu" si va scoate de la bugetul Consiliului General al Municipiului Bucuresti nici mai mult, nici mai putin decat 10,8 milioane de euro. Aceasta investitie se adauga deja cheltuielilor de proportii angajate de catre municipalitate pentru reconstructia Stadionului National.
Afacerea se afla, in acest moment, in faza de proiect, Primaria Capitalei urmand sa organizeze, la mijlocul lunii februarie, o licitatie publica pentru atribuirea acestui contract de lucrari publice, anunta Puterea.