Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare.
Masina in care se afla liderul social-democrat a iesit in decor. Atat el, cat si pilotul Edwin Keleti, au scapat nevatamati. Cei doi concurau pe o masina noua, a fostului campion mondial, Carlos Sainz.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat, astazi, intr-un accident la Raliul Iasiului. Atat Ponta, cat si partenerul sau de raliu, editorialistul VoxPublica, Edwin Keleti, au scapat nevatamati.
"Cand vrei sa mergi tare, te bati pentru locul 1, exista si riscul sa se intample ceva. Edwin Keleti si Victor Ponta erau pe locul 1 la grupul la care participau, au abandonat si nu stiu daca vor mai lua startul maine din cauza penalizarii pe care o implica acest accident", a spus Mihai Leu la Realitatea TV.
Si pilotul Titi Aur a comentat accidentul in care au fost implicati pilotul Edwin Keleti si copilotul sau, Victor Ponta.
"Pentru cei care au fost intr-o masina de curse exista impresia ca se intampla lucuri nebunesti, ca pericolul e mare. Sa stiti ca in masina de curse esti bine protejat. In acelasi timp, ce se intampla la viteze foarte mari nu are legatura cu ce se intampla pe strada. Diferanta dintre a conduce si a pilota e foarte mare. Victor este unul dintre cei mai buni copiloti, foarte cerebral, a facut scoala de pilotaj la mine, este unul dintre cei mai buni cursanti. Intelege bine dinamica masinii, tot mecanismul, isi face foarte bine treaba de copilot. Traieste acest moment, se bucura de andrenalina pe care o are in acele momente si il inteleg. E o modalitate de a iesi din viata de birou, de politica, de a intra un pic cu picioare in noroi si intre oameni. E altfel de andrenalina decat in politica. Ei se dezbraca de salopeta de politician, se urca in salopeta de copilot. Si Victor, si copilotul meu Laszlo Borbely sunt doi concurenti normali care fac treaba foarte buna. Nu este nici un pericol, e cu mult mai putin periculos decat pe strada", a declarat Titi Aur.