In perioada 23 - 26 septembrie 2010, factorii de decizie din segmental de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI).
Ajuns la cea de-a XII-a editie, Targul National Imobiliar reprezinta cadrul special creat in care o companie isi poate prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza in industria de real estate.
Targul National Imobiliar (TNI) reuneste factorii cheie ce stabilesc tendintele pentru noul sezon imobiliar: dezvoltatori, agentii imobiliare, constructori, institutii financiare, consultanti, brokeri, corporatii ce au filiale in toata lumea, investitori si arhitecti.
Ofertele din cadrul TNI se adreseaza in primul rand clientului final ce este in cautarea primei case / locunte de vacanta / apartamentului de inchiriat.
In plus, componenta Business - to - Business isi face simtita prezenta de aceasta data in cadrul editiei de toamna a TNI, prin implicarea directa si participarea activa a managerilor de proiecte si persoanelor cu putere de decizie in procesul de networking.


Italienii ne invata sa construim in stil ECO!

TNI este singurul eveniment imobiliar premium ce radiografiaza situatia imobiliara la nivel national si se bucura de prezenta internationala de exceptie. Energy Sari participa in exclusivitate la TNI si prezinta romanilor tehnologia de ultima generatie in constructia in stil eco si instalatiile de producere a energiei electrice fotovoltaice.
La inceput de toamna, compania imobiliara Cordia iti propune un stil de viata sofisticat in Ansamblul Parcul Privighetorilor; GTC de indeamna sa inlaturi cenusiul din viata ta si sa traiesti La Vie en Rose in Ansamblul Rose Garden; iar Mainrom Invest ti-a adus lifetsyle-ul american chiar in Bucuresti in American Village. Noul ansamblu residential complet finalizat Doamna Ghica Plza are toate "ingredientele" necesare pentru a fi pe placul tinerilor familii; North Lane Residence ti-a amenajat o oaza de liniste in nordul Capitalei, iar Residence 5 - Aviatiei propune oamenilor dinamici un imobil nou ce se incadreaza in categoria premium.
Avand calitatea de cel mai mare targ imobiliar de toamna, evenimentul reuneste 82 de companii a caror activitate se desfasoara in sectorul imobiliar, se bucura de sprijinul a 8 sponsori si este promovat continuu de 58 de parteneri media.