Roxana Iordache scrie pe blog: "UN FRAIER: OPRESCU IMPARTE PASAJUL CU BASESCU". Publicista este blanda in exprimare, in fapt Oprescu nu este fraier, ci complice: doctorul i-a facut cadou lui Basescu un numar infim de voturi, dar suficiente pentru castigarea celui de-al doilea mandat al hulitului presedinte. Puteti citi in continuare articolul Roxanei Iordache.
"Intr-adevar, Pasajul Basarab a avansat incredibil pentru romani, ba chiar s-a si finalizat. Partea cu hartoapele de pe langa si cu asfalturile carpite e mult prea neaosa ca sa nu se perpetueze.
Cert e ca Oprescu nu-mi facea impresia unui fraier. Se pare ca tine sa demonstreze contrariul, din moment ce a anuntat ca va pune o placa pe pasaj, cu inscriptia: "Inceput de Basescu, finalizat de Oprescu".
Bre, doctore, imparti pasajul cu Basescu, care n-a impartit comisioanele cu tine?! Sau ... ?! Ca Basescu din Pasajul Basarab n-a pus decat baza unui parandarat colosal, de care nu ne mai amintim si pe amnezia noastra, dublata de indolenta, si-au facut hotii averile.
Daca tine sa puna placa, doctorul poate sa scrie asa: (Ne)inceput de Basescu si construit de Oprescu". Altfel, ii face un cadou doctorului in coruptie de la Cotroceni. Poate-l si invita, sa taie panglica.
P.S. De cateva zile, s-a reluat circulatia, pe ambele sensuri, in zona Titulescu-Grivita. Au retrasat zebra pe care traversezi spre Cuza, dar n-au semaforizat-o la loc. Dimpotriva, au taiat si semafoarele de la intersectia Titulescu-Cuza. Daca improvizatiile suficient de periculoase de pana acum n-au dus, printr-o minune, la nici un accident, lipsa de semaforizare e crima cu premediatare."