Miercuri, 8 septembrie, la sediul Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Pta Walter Maracineanu, nr. 1-3, are loc cea de-a patra intalnire din seria celor 5 din cadrul proiectului "Presa intalneste IMM-urile".
Impreuna cu tineri intreprinzatori din Bucuresti si din tara vom discuta despre proiecte de succes, despre solutii practice dezvoltate de Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania si vom prezenta programe pentru sustinerea afacerilor.
Ca si punct "fierbinte" al discutiilor va asteptam sa analizam impreuna modul in care remanierea guvernamentala afecteaza mediul de afaceri pentru tinerii intreprinzatori.
Subiecte:
1. "Legea privind stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor tineri, debutanti in afaceri"
2. "Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START"
3. "Programul Erasmus pentru Tineri Intreprinzatori’
4. "Proiectul: Strategia nationala si europeana de sustinere si promovare a antreprenoriatului de tineret - finantat de ANST"
5. "Proiectul: "CENTRE START-UP PENTRU TINERI - START-UP; CENTERS FOR YOUNG PEOPLE - START YOU" - FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Axa prioritara 2 Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa"
Membrii prezidiului:
- Florin JIANU, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania
- Radu OPREA, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Sud Est
- Iulian CAZACU, secretar general PTIR
- Marius ANDRA, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Sud Muntenia
- Horia MINTAS, presedinte Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din regiunea Nord Vest