Constantin Gheorghe publica pe blog un articol intitulat "Trustul de presa portocaliu", pe care il puteti citi in continuare.
'Portocaliii au invatat lectia alegerilor din ultimii 2 ani si pun de un trust de presa. Cu un mogul (colectiv!) de bine, vezi bine: familia Paunescu. Si mogul, si securist, ca si fratele Paunescu e cu stele pe umar, dar vad ca nimeni nu-l cauta la dosar pe la CNSAS, de unde se vede ca nu s-a retras din activitate. Aia cu ochii albastri si timpanul fin.
Asa se face ca EvZ a fost cumparat de Bobby Paunescu, la pachet cu "Capital." El se adauga labelor unu tv, Curierului National, Vax News, parca. Etno Tv, Taraf Tv si televiziunea poporului, OTV, sunt si ele in portofoliul portocaliilor. Mici, mici, dar functioneaza dupa principiul picaturii chinezesti.
Comedios comunicatul Ringier: "Ne concentram pe mediul digitat". Digital, pe dracu! Poate vaginal, ca ati ramas cu "Libertatea" si "Unica", idiotilor!
La fel de comedios si efortul tampitilor de la EvZ de a ne convinge ca ei sunt echidistanti. Mircea Marian se poate linisti: nu va mai trebui sa-si critice idolii. E liber la pupat in cur cat cuprinde! Ati scapat de grija tirajului. Are mogulul bani. Si daca n-are el, au portocaliii din industria gropilor in asfalt.
Apropo, stie cineva ce culoare are Adamescu, al cu banii de la "Romania Libera"?'