Nou aparut in peisajul restaurantelor bucurestene, restaurantul Madame Butterfly a gazduit in seara zilei de 16 decembrie, intalnirea lunara cu redactori ai revistelor de specialitate si nu numai. Aceste intalniri lunare sint continuarea celor incepute la restaurantul Siviu"s si se doreste ca in fiecare luna tema dezbatuta sa fie una de larg interes.
Constructia ce gazduieste restaurantul este o vila din perioada interbelica structurata pe parter si mansarda.un loc cald si placut ce te face sa te simti ca acasa.
Tema discutiei a fost "Incotro restaurantele Bucurestene in aceasta perioda", intalnire la care au participat ziaristi de la mai multe publicatii.
Intalnirea a fost un cat se poate de fructoasa , invitatii avand posibilitatea sa guste din preparatele restaurantului.
Au fost serviti cu o specialitate a casei Pui Jack, piept de pui su sos alb si paste tagliateli cu parmezan servite cu un vin alb oferit de Vino Sur, un chardonnay argentinian Trivento Reserve.
Desertul Madame Butterfly a fost o ingenioasa reteta din 3 fructe cu sos bechamel caramelizate tavalite in dulceata de fructe de padure.
Meniul restaurantul este unul international cat se poate de diversificat, cu gustari reci si calde, supe, ciorbe, peste, paste, pizza si multe preparate pe baza de carne.
Invitatii au discutat pe margine temei propuse si s-a ajuns la concluzia ca in aceasta perioada toate restaurantele si cafenelele ar trebui sa adopte o masura inteleapta si sa tina cont acum mai mult ca oricand de raportul calitate pret.
Ar trebui ca toti proprietarii de restaurante sa vina cu promotii noi sis a aiba grija ca meniul sa fie unul diversificat sin u numai, sa fie unul inedit sa aduca ceva nou in aceste segment.
Mare parte din meniul restaurantelor cu specific international se bazeaza pe aceleasi retete foarte putin schimbate, dar cu alte denumiri, variind de la locatie la locatie.
Intalnirea urmatoare va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie si va fi anuntata din timp.