In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: tIMOn. Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
Intre 24 - 27 septembrie vizitatorii vor fi 'atacati ' de propunerile imobiliare complementare sau suplimentare programului guvernamental Prima Casa, in toate zonele Bucurestiului.
1. Adama plateste ratele la Prima Casa in primul an
Adama, pozitionat ca lider in domeniul imobiliar pe zona Titan a Bucurestiului, are, in acest moment, la vanzare, trei ansambluri rezidentiale in aceasta zona: Edenia, Evocasa Armonia si Evocasa Optima. La cumpararea oricarui apartament din aceste complexuri rezidentiale, Adama ofera bucataria mobilata si o hota cadou. In Evocasa Optima preturile incep de la 49 000, 59 000 si 79 000 € pentru apartamente de 2 camere, 2 camere King Size respectiv 3 camere iar in Edenia Titan preturile incep de la 55 000 €.
Adresate, cu precadere, clasei medii bucurestene, care isi doreste sa achizitioneze o casa in conditiile cele mai avantajoase ale anului in curs, ofertele Adama au ca scop obtinerea unor avansuri foarte accesibile prin programul Prima Casa. Spre exemplu, special pentru programul guvernamental, Adama iti plateste ratele la Prima Casa in primul an.
2. Be Igloo este flexibil la modalitati de plata.
Organizatia de vanzari pentru fondul de investitii norvegian Romania Invest este singura organizatie de real-estate orientata, in principal, catre oameni.
Departe de a profita de nevoile si de problemele acestora, acestia incearca, inca de la inceputul activitatii lor in Romania, sa ofere toate posibilitatile pentru ca utilizatorii finali romani sa reuseasca sa-si cumpere locuinte: finantare garantata si flexibila fiecarui client in parte, avans de 10%, rata lunara incepand de la 600 €. Preturile depind de ansamblul in care se afla apartamentul : Rezidenz - apartamente de 3 camere de la 118 000 €, Vitan Platinum Towers de la 91 900 €, Armonia de la 77 000€ si Ten Blocks de la 81 000 €.
3. Vitan Platinum Towers, cele mai mari reduceri
Dezvoltatorul aduce proiecte din Vitan cu preturi de la 91 900 € create pentru Prima Casa si o reducere de 15 000 € pentru fiecare cumparator.
4. West Park
Proiectul anului 2006 si unul dintre cele mai amri din Bucuresti revine in atentia pietei imobiliare din Romania dupa o absenta indelungata.
5. Doamna Ghica Plaza - apartamente gata intr-un cartier linistit si primitor
Romfelt Plaza este prezent cu ansamblul Doamna Ghica Plaza, ce contine 616 apartamente de la garsoniere pana la 4 camere. Te poti muta in Doamna Ghica Plaza cu un avans de 15% profitand de avantajul unui credit personalizat posibilitatilor fiecarui client. Preturile incep de la 56 724 € + TVA.