ANM a publicat prognoza meteo pentru intervalul 3 februarie - 2 martie 2020.
In perioada 3-10 februarie 2020, conform ANM, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in extremitatea sudica a teritoriului. In schimb, precipitatiile vor fi excedentare, in special la munte si-n centrul tarii.

Vremea de Ziua Indragostitilor

In intervalul 10-17 februarie 2020, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana in toate regiunile, cu o abatere pozitiva mai accentuata in cele nord-estice. Se vor opri si precipitatiile abundente in a doua saptamana a lunii februarie. Meteorologii anunta chiar precipitatii deficitare sau apropiate de normal.

A treia saptamana, 17-24 februarie 2020, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, in toata tara, dar mai ales in extremitatea sudica a tarii si in nord-estul teritoriului. Cantitatile de precipitatii continua sa fie deficitare in toata tara.

Prognoza meteo de Martisor

Ultima saptamana a lunii februarie, 24 februarie - 2 martie 2020, se remarca prin medii ale valorilor termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in toata tara, iar precipitatiile continua sa fie deficitare.