La targul de Craciun organizat in curtea MTR l-am intalnit si pe apicultorul Ion Bodnariu, tatal apicultorului de la Fagurele cu Miere.
Oferta pe care am facut-o la acest targ e aproape completa: avem miere de coriandru, pentru afectiuni stomacale, miere de tei, pentru tuse, bronsita si stari pregripale, miere de salcam pentru copii pana la 2 ani, dar si pentru gravide si hepatici, cu o incarcatura enzimatica mica, miere de rapita, pentru cei care stau prost cu glicemia si continuam cu miere de floarea-soarelui care e utila in afectiuni circulatorii. Mierea de mana si mierea de coriandru sunt cele mai cautate la aceste targuri. Mierea poliflora este cea mai comuna miere pentru oamenii sanatosi, dupa care venim cu polen - 10 RON 100 de grame. Mierea poliflora costa 25 RON kilogramul si urca pana la 60 RON - mierea de mana si 70 RON - mierea de salcam. Dupa care urmeaza propolisul, care este un antibiotic natural, daca e luat impreuna cu polenul, ne-a pus Ion Bodnariu, care este mentorul stupinei Fagurelui cu Miere.
Pe langa Fagurele cu Miere, care e gestionata de fiica sa mijlocie, Anamaria, acesta mai are o stupina si un magazin apicol, care sunt gestionate de fiica cea mare, Ioana.
Apilarnilul costa 10 RON - 10 grame si laptisorul de matca - 5 RON gramul.